Biologische glutenvrije couscous.
milde couscousniet papperig
snel te bereiden5 minuten wellen
7,3 g eiwittenper 100 gram
uit Italiëvan Italiaanse maïs en rijst
Biologische maïs-rijst couscous
Biologische glutenvrij couscous van Italiaanse maïs en rijst. Snel te bereiden couscous met een milde smaak. Deze couscous heeft een goede consistentie en wordt dus niet papperig.
Te gebruiken voor alle couscous gerechten, zowel hartig als zoet. Overgiet 100 gram couscous met 100 ml warm, niet kokend water, en laat 5 minuten wellen. Verfijn met
zout,
peper en
olijfolie en roer goed door met een vork. Verroer met
melk of
haverdrink, geraspte appel,
kaneel en honing voor een lekker zoet gerecht.
Productdata
Ingrediënten
Maïsmeel* (70%) en Rijstmeel* (30%).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Mogelijk sporen van mosterd en soja. Vrij van gluten en lactose.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Maïs [Italië] en Rijst [Italië].
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
4 g PP plastic | 3,4 g papier
De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1535 kJ / 362 kCal |
Vetten | 1,2 gram |
- waarvan verzadigd | 0,3 gram |
- waarvan onverzadigd | 0,9 gram |
Koolhydraten | 79 gram |
- waarvan suikers | 1,4 gram |
Vezels | 2,9 gram |
Eiwitten | 7,3 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-009 | Italiaanse Landbouw
Crossed GrainDE-094-099