Biologische glutenvrije haver fusilli.
klassieke pasta smaaklijkt zeer op tarwe pasta
van 51% havermet 30% rijst en 19% maïs
9,9 g eiwittenper 100 gram
geproduceerd in Italiëvan ingrediënten uit de Europese Unie
Biologische glutenvrije haver fusilli
Biologische glutenvrije fusilli geproduceerd in Italië van 51% glutenvrije haver. De pasta heeft een klassieke pasta smaak en lijkt qua smaak zeer op tarwepasta.
Laat per 100 gram pasta 1 liter water met 1 theelepel
zeezout koken. Laat de pasta 9-10 minuten koken.
Productdata
Ingrediënten
Glutenvrij Havermeel* (51%), Rijstmeel* (30%) en Maïsmeel* (19%).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Vrij van gluten en lactose.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Glutenvrij Havermeel [Europese Unie], Rijstmeel [Europese Unie] en Maïsmeel [Europese Unie].
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
8 g PP plastic | 0,2 g papier
Polypropeen is een zeer goed recyclebaar plasticsoort. De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1530 kJ / 362 kCal |
Vetten | 4,4 gram |
- waarvan verzadigd | 0,8 gram |
- waarvan onverzadigd | 3,6 gram |
Koolhydraten | 68 gram |
- waarvan suikers | 0,8 gram |
Vezels | 5,4 gram |
Eiwitten | 9,9 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-008 | EU-Landbouw
Crossed GrainOATS-DE-094-116