Biologische glutenvrije boekweit spaghetti.
smaakvolle nootachtige pastaglutenvrij
van 100% boekweitzonder toevoegingen
11 g eiwittenper 100 gram
geproduceerd in Italiëvan boekweit uit de Europese Unie
Biologische glutenvrije boekweit spaghetti
Biologische glutenvrije pasta van 100% boekweit uit de Europese Unie. Nootachtig van smaak.
Laat per 100 gram pasta 1 liter water met 1 theelepel
zeezout koken. Laat de pasta 8-10 minuten koken.
Productdata
Ingrediënten
100% Boekweit*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Vrij van gluten en lactose.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Boekweit [Europese Unie].
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
8 g PP plastic | 0,2 g papier
Polypropeen is een zeer goed recyclebaar plasticsoort. De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1469 kJ / 347 kCal |
Vetten | 2,9 gram |
- waarvan verzadigd | 0,7 gram |
- waarvan onverzadigd | 2,2 gram |
Koolhydraten | 67 gram |
- waarvan suikers | 0,9 gram |
Vezels | 4,5 gram |
Eiwitten | 11 gram |
Zout | 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-008 | EU-Landbouw
Crossed GrainDE-094-081