Glutenvrij bindmiddelVan de schil van vlozaad
Vaak gebruikt voorPerfecte glutenvrije baksels
Vezelrijk88 g vezels / 100 g
Uit IndiaVerpakt in Duitsland
Biologische glutenvrije psylliumvezels
Perfect voor binding in glutenvrije baksels! Glutenvrij biologisch bindmiddel gemaakt door het vermalen van schillen van vlozaad op biologische wijze geteeld in India. Een vezel wat 99% zuiver is. Bevat 88% vezels.
Psylliumvezels zijn het geheim van perfecte glutenvrije baksels. Dit bindmiddel is een excellente vervanger van gluten en zorgt voor een elastischer, luchtiger en lekkerder resultaat.
Productdata
Ingrediënten
100% Gemalen Vlozaadschil*.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Glutenvrij.
Overig
Veganistisch. Vezelrijk [minstens 6 g vezels / 100 g].
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Govinda Natur GmbH
Joseph Monier Straße 12
Neustadt, Duitsland
Herkomst
Gemalen Vlozaadschil [India]. Verpakt in Duitsland.
Verpakking
Plastic [8 g].
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 798 kJ / 191 kCal |
Vetten | 0,2 gram |
waarvan verzadigd | 0 gram |
waarvan onverzadigd | 0,2 gram |
Koolhydraten | 2,2 gram |
waarvan suikers | 0 gram |
Vezels | 88 gram |
Eiwitten | 1 gram |
Zout | 0,3 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Wat kun je met psylliumvezels?
Glutenvrij brood Voeg 3 eetlepels pyslliumvezels per 500 gram meel toe voor een beter glutenvrij brood.
Glutenvrije pitabroodjes en wraps In pitabroodjes en wraps zorgen psyllium vezels ervoor dat het deeg flexibel blijft en niet snel scheurt. Voeg 2 eetlepels psylliumvezels per 500 gram meel toe.
Glutenvrije cake en muffins In cake en muffins zorgen psylliumvezels voor een luchtiger minder kruimelig resultaat. Voeg 2 eetlepels per 500 gram meel toe.
Glutenvrije koekjes Met psylliumvezels worden je koekjes minder korrelig. Voeg 2 eetlepels psylliumvezels per 500 gram meel toe.
Glutenvrije pasta Dit bindmiddel geeft meer elasticiteit aan pastadeeg waardoor het beter uit te rollen en te vormen is zonder te breken.
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-001 | Niet-EU-Landbouw
Crossed Grain
DE-209-006
Meer weten