Biologische glutenvrije maïs-rijst lasagne.
glutenvrije lasagnebladenbiologisch
van 55% maïsen 45% rijst
voor glutenvrije lasagneklaar voor in de oven
gemaakt in Zuid-Italiëdoor Felicia
Biologische glutenvrije maïs-rijst lasagne
Gemaakt in Zuid-Italië van biologische maïs en rijst. Het zorgvuldige verwerkingsproces zorgt voor hoogwaardige glutenvrije lasagnebladen.
De lasagnebladen hoeven niet voorgekookt te worden. Bereid een lasagnesaus welke dun in consistentie is. Giet een kleine laag saus in de ovenschaal. Leg daarop afwisselend de ongekookte lasagnebladen en de saus. Zorg dat de lasagnebladen goed bedekt zijn met saus. Bedek de lasagnebladen aan de bovenkant ook met saus. Bak de lasagne ongeveer 35 minuten op 200 ºC in de oven.
Productdata
Ingrediënten
Maïsmeel* (55%) en Rijstmeel* (45%).
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Andriani S.P.A.
Via N.Copernico ZONA PIP, SNC
Gravina in Puglia, Italië
Herkomst
Gemaakt in Zuid-Italië.
Verpakking
21,2 g papier | 0,5 g plastic
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1516 kJ / 357 kCal |
Vetten | 1,6 gram |
waarvan verzadigd | 0,6 gram |
waarvan onverzadigd | 1 gram |
Koolhydraten | 78 gram |
waarvan suikers | 0,3 gram |
Vezels | 2,7 gram |
Eiwitten | 6,7 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-008 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed Grain
IT-041-040
Meer weten