Biologische rode linzen volanti.
hoogwaardige glutenvrije pastavan 100% rode linzen
lekker met tomatensausen avocadocrème
23 g eiwittenper 100 gram
geproduceerd in Italiëvan rode linzen uit de Europese Unie
Biologische rode linzen volanti
Een hoogwaardige glutenvrije pasta van 100% rode linzen uit de Europese Unie. Deze pasta bevat maar liefst 23 g eiwitten en 9 g vezels per 100 gram. De rode linzen worden fijn gemalen en daarna met kristalhelder water vermengd. Doormiddel van matrijzen wordt de volanti vorm gemaakt. Aansluitend wordt de pasta langzaam gedroogd, dit zorgt voor bijzonder goede kookeigenschappen en de perfecte vorm.
Laat de pasta 5 tot 6 minuten koken in gezouten water. Deze volanti combineert goed met
tomatensaus en avocadocrème.
Productdata
Ingrediënten
100% Rode Linzenmeel*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat mogelijk sporen van mosterd en soja. Vrij van gluten en lactose.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Byodo Naturkost GmbH
Leisederstrasse 2
Mühldorf, Duitsland
Herkomst
Rode Linzen [Italië / Europa].
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
5 g papier | 1,5 g plastic
De verpakking mag bij het restafval.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1453 kJ / 347 kCal |
Vetten | 3 gram |
- waarvan verzadigd | 0,5 gram |
- waarvan onverzadigd | 2,5 gram |
Koolhydraten | 53 gram |
- waarvan suikers | 1,5 gram |
Vezels | 9 gram |
Eiwitten | 23 gram |
Zout | 0,08 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-013 | EU-Landbouw