Glutenvrij flatbread bakken
Lekker om te vullen met bijvoorbeeld salade, rode ui,
falafel en yoghurtsaus.
Ingrediënten
1 doosje Bauck Mühle Flatbread Bakmix Glutenvrij - 1 zakje
Droge Gist - 400 ml lauwwarm Water - 1 eetlepel
Olijfolie -
Glutenvrij Meel
Bereiding
1. Doe de bakmix in een kom en verroer met de gist. Voeg daarna het water en de olie toe en vermeng met een mixer met deeghaken tot een goed deeg.
2. Laat 30 minuten afgedekt op een warme plek rijzen.
3. Beleg een bakplaat met bakpapier. Verdeel het deeg in 4-6 stukken, bestrooi met wat meel en rol ca. 1 cm dun uit.
4. Laat nogmaals 30 minuten afgedekt rijzen.
5. Bestrijk met een beetje olie en bak ca. 25 minuten op 230ºC in een voorverwarmde oven. Stel de oven bij voorkeur in op boven- en onderwarmte.