Glutenvrij bindmiddelVan de zaden van de tropische guarstruik
Verdikt zowel koudAls warm
Vaak gebruikt voorGlutenvrije baksels
Uitermate geschikt voorSauzen en soepen
Biologische guargom
Glutenvrij biologisch bindmiddel, ook bekend onder de naam guarpitmeel, van de zaden van de tropische guarstruik. Een smaakneutraal vezel wat zowel koud als warm te gebruiken is. Bevat 75% vezels.
Productdata
Ingrediënten
100% Guargom*.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Glutenvrij.
Overig
Veganistisch. Vezelrijk [minstens 6 g vezels / 100 g].
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Natura-Werk Gebr. Hiller GmbH & Co. KG
Neanderstraße 5
Hannover, Duitsland
Herkomst
Verpakt in Duitsland.
Verpakking
Papier [14,2 g], plastic [4 g] en aluminium [2,1 g].
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 728 kJ / 180 kCal |
Vetten | 0,7 gram |
waarvan verzadigd | 0,3 gram |
waarvan onverzadigd | 0,4 gram |
Koolhydraten | 0 gram |
waarvan suikers | 0 gram |
Vezels | 75 gram |
Eiwitten | 6 gram |
Zout | 0,1 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Guargom gebruiken
Verdikken van koude vloeistoffen
Verroer met een garde en laat kort wellen.
Verdikken van warme vloeistoffen
erroer de guargom met wat koud water, verroer met een garde met de vloeistof en laat kort koken.
Glutenvrije baksels
Zorgt voor binding in glutenvrije baksels. Verroer 1 theelepel guargom met 150 g meel.
Ijs
Guargom helpt om ijskristallen te voorkomen en zorgt voor een romige gladde structuur van ijs. Voeg ca. 0,5 theelepel per 500 ml toe.
Keurmerken

EU Biologisch
DE-ÖKO-001 | Niet-EU-Landbouw

Crossed Grain
DE-155-013
Meer weten