Biologische glutenvrije cheesecake brownies bakmix.
lekkere glutenvrije browniesmet cheesecakeroom
makkelijk te bereiden15 minuten
ook vegan te bereidenmet vegan alternatieven
geproduceerd in RoscheNoord-Duitsland
Biologische glutenvrije cheesecake brownies bakmix
Biologische glutenvrije cheesecake brownies bakmix. Met deze bakmix bereid je makkelijk lekkere glutenvrije cheesecake brownies, binnen 15 minuten kunnen de brownies de oven in. Ook veganistisch te bereiden. Deze bakmix is gezoet met Duitse bietensuiker, dat bespaart lange transportroutes en ondersteunt de lokale biologische landbouw.
Deze verpakking is genoeg voor 1 springvorm.
Minder zoet
In Duitsland gebruikt men over het algemeen minder suiker in cake, desserts, koek en taart. Dat is ook bij deze bakmix het geval. De appeltaart is dus niet mierzoet maar heeft een gebalanceerde aangenaam zoete smaak.
Eet suikerhoudende producten met mate
Ja cheesecake is lekker, maar te veel vrije suikers consumeren is helaas slecht voor je gezondheid. Dit kan leiden tot bijvoorbeeld diabetes en overgewicht. Eet suikerhoudende producten daarom met mate. De Wereldgezondheidsorganisatie adviseert vrouwen om per dag niet meer dan 50 gram vrije suikers te consumeren en mannen om per dag niet meer dan 60 gram vrije suikers te consumeren. En wat zijn vrije suikers dan? Met vrije suikers worden kristalsuikers, siropen en sappen bedoeld. Van nature aanwezige suikers, zoals in een appel of in havervlokken, vallen hier niet onder.
Dit is Bauckhof
Recept | Cheesecake brownies
Ingrediënten
1 verpakking Bauckhof Cheesecake Brownies Bakmix | 125 g Boter
zacht | 2 Eieren | 100 ml
Koemelk | 250 g Kwark
Bereiding
Stap 1
Verroer de bakmix "Brownie Teig" in een kom goed met de boter, 1 ei en de koemelk.
Stap 2
Verroer in een andere kom de "Cheesecake Creme Mix" goed met de kwark en 1 ei.
Stap 3
Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier.
Stap 4
Giet het browniedeeg in de springvorm en strijk glad.
Stap 5
Druppel aansluitend met een eetlepel de cheesecakeroom over het browniedeeg.
Stap 6
Bak circa 40 minuten in een voorverwarmde oven op 180ºC (boven- en onderwarmte). Laat goed afkoelen.
Recept | Vegan cheesecake brownies
Ingrediënten
1 verpakking Bauckhof Cheesecake Brownies Bakmix | 125 g Margarine
zacht | 100 ml
Sojadrink | 150 g Vegan Roomkaas | 150 g Vegan Kwark
Bereiding
Stap 1
Verroer de bakmix "Brownie Teig" in een kom goed met de margarine en sojadrink.
Stap 2
Verroer in een andere kom de "Cheesecake Creme Mix" goed met de vegan roomkaas en vegan kwark.
Stap 3
Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier.
Stap 4
Giet het browniedeeg in een met bakpapier beklede springvorm en strijk glad.
Stap 5
Druppel aansluitend met een eetlepel de cheesecakeroom over het browniedeeg.
Stap 6
Bak circa 40 minuten in een voorverwarmde oven op 180ºC (boven- en onderwarmte). Laat goed afkoelen.
Productdata
Ingrediënten
Bietensuiker*, Maïszetmeel*, Rijstmeel*, Sterk Ontvet Cacaopoeder* 8%, Pure Chocolade (Ruwe Rietsuiker*, Cacaomassa*, Cacaoboter* en Emulgator (Zonnebloemlecithine*)) (6%), Verdikkingsmiddel (Johannesbroodpitmeel*), Steenzout en Vanille*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat mogelijk sporen van melkeiwit, noten, sesam en soja. Vrij van gluten en lactose.
Vrij van
Bevat toegevoegde suikers in de vorm van bietensuiker en toegevoegd zout in de vorm van steenzout. Veganistisch.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Bietensuiker [Duitsland].
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
35 g papier | 10 g polypropeen plastic
Het doosje mag in de papierbak en de zakjes mogen in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram bakmix
Energie | 1623 kJ / 383 kCal |
Vetten | 2,9 gram |
- waarvan verzadigd | 0,5 gram |
- waarvan onverzadigd | 2,4 gram |
Koolhydraten | 84 gram |
- waarvan suikers | 54 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Vezels | 3,7 gram |
Eiwitten | 3,7 gram |
Zout | 0,15 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,01 gram |
Nutri-Score

Berekend voor de bakmix.
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-007 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainDE-018-118