Biologische glutenvrije cheesecake bakmix.
lekkere glutenvrije cheesecakemet een haverbodem
makkelijk te bereiden10 minuten
ook vegan te bereidenmet sojayoghurt
geproduceerd in RoscheNoord-Duitsland
Biologische glutenvrije cheesecake bakmix
Met deze biologische bakmix bereid je makkelijk een lekkere glutenvrije cheesecake, binnen 10 minuten kan de cheesecake de oven in. De cheesecake is ook veganistisch te bereiden. Deze bakmix is gezoet met Duitse bietensuiker, dat bespaart lange transportroutes en ondersteunt de lokale biologische landbouw.
Deze verpakking is genoeg voor 1 springvorm.
Minder zoet
In Duitsland gebruikt men over het algemeen minder suiker in cake, desserts, koek en taart. Dat is ook bij deze bakmix het geval. De appeltaart is dus niet mierzoet maar heeft een gebalanceerde aangenaam zoete smaak.
Eet suikerhoudende producten met mate
Ja cheesecake is lekker, maar te veel vrije suikers consumeren is helaas slecht voor je gezondheid. Dit kan leiden tot bijvoorbeeld diabetes en overgewicht. Eet suikerhoudende producten daarom met mate. De Wereldgezondheidsorganisatie adviseert vrouwen om per dag niet meer dan 50 gram vrije suikers te consumeren en mannen om per dag niet meer dan 60 gram vrije suikers te consumeren. En wat zijn vrije suikers dan? Met vrije suikers worden kristalsuikers, siropen en sappen bedoeld. Van nature aanwezige suikers, zoals in een appel of in havervlokken, vallen hier niet onder.
Dit is Bauckhof
Recept | Cheesecake
Ingrediënten
125 g Boter | 1 verpakking Bauckhof Cheesecake Bakmix | 750 g Kwark / Griekse Yoghurt | 4 Eieren | Citroensap van 1/2 citroen
Bereiding
Stap 1
Smelt de boter in een pannetje.
Stap 2
Verroer de boter met de mix "für den Boden" en laat het geheel kort staan.
Stap 3
Doe het mengsel in een niet ingevette springvorm. Druk met een natte eetlepel goed vast op de bodem en zorg voor randen van ongeveer 2 cm.
Stap 4
Doe de "für den Belag" mix, kwark, eieren en het citroensap in een kom. Roer met een garde kort krachtig door.
Stap 5
Verdeel gelijkmatig over de bodem.
Stap 6
Bak circa 60 minuten in een voorverwarmde oven op 200ºC (boven- en onderwarmte). Klaar wanneer de taart in het midden goed omhoog is gekomen.
Variaties
Chocolade cheesecake
Voeg 2 eetlepels chocoladerasp toe bij stap 4.
Kokos cheesecake
Voeg 5 eetlepels
kokosrasp toe bij stap 4.
Rozijnen cheesecake
Voeg 2 eetlepels
rozijnen toe bij stap 4.
Recept | Vegan cheesecake
Ingrediënten
125 g Margarine | 1 verpakking Bauckhof Cheesecake Bakmix | 750 g Sojayoghurt | Citroensap van 1/2 citroen
Bereiding
Stap 1
Smelt de margarine in een pannetje.
Stap 2
Verroer de margarine met de mix "für den Boden" en laat het geheel kort staan.
Stap 3
Doe het mengsel in een niet ingevette springvorm. Druk met een natte eetlepel goed vast op de bodem en zorg voor randen van ongeveer 2 cm.
Stap 4
Doe de "für den Belag" mix, sojayoghurt en het citroensap in een kom. Roer met een garde kort krachtig door.
Stap 5
Verdeel gelijkmatig over de bodem.
Stap 6
Bak circa 60 minuten in een voorverwarmde oven op 200ºC (boven- en onderwarmte). Klaar wanneer de taart in het midden goed omhoog is gekomen.
Variaties
Chocolade cheesecake
Voeg 2 eetlepels chocoladerasp toe bij stap 4.
Kokos cheesecake
Voeg 5 eetlepels
kokosrasp toe bij stap 4.
Rozijnen cheesecake
Voeg 2 eetlepels
rozijnen toe bij stap 4.
Productdata
Ingrediënten
Glutenvrije Volkoren Havervlokken* (47%), Bietensuiker* (46%), Maïszetmeel* en Kaneel*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Mogelijk sporen van lupine, mosterd, noten, sesam en soja. Vrij van gluten en lactose.
Vrij van
Bevat toegevoegde suikers in de vorm van bietensuiker en toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Veganistisch.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Bietensuiker [Duitsland].
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
35 g papier | 10 g polypropeen plastic
Het doosje mag in de papierbak en de zakjes mogen in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram bakmix
Energie | 1617 kJ / 382 kCal |
Vetten | 3,1 gram |
- waarvan verzadigd | 0,5 gram |
- waarvan onverzadigd | 2,6 gram |
Koolhydraten | 80 gram |
- waarvan suikers | 46 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,8 gram |
Vezels | 4,6 gram |
Eiwitten | 6,2 gram |
Zout | < 0,01 gram |
- waarvan van nature aanwezig | < 0,01 gram |
Nutri-Score

Berekend voor de bakmix.
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-007 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainOATS-DE-018-031