Biologisch glutenvrij wit afbakbrood.
wit glutenvrij afbakbroodmet zonnebloempitten
van maïszetmeelmet rijst zuurdesem
6,7 g vezelsper 100 gram
geproduceerd in Duitslandvoor Alnavit
Biologische glutenvrij wit afbakbrood
Een glutenvrij witbrood met zuurdesem en gemalen zonnebloempitten. Dit brood bevat 6,7 g vezels per 100 gram. De verpakking bevat 1 witbrood van 250 gram.
Bak het brood 15 minuten op 200ºC in de oven. Je kunt het brood ook in sneetjes snijden en roosteren.
Vezelrijk?
Bij dit product mogen we de claim vezelrijk voeren omdat dit product meer dan 6 g vezels per 100 gram bevat. Maar dit doen we niet, we geven namelijk de voorkeur aan transparantie. We benoemen gewoon hoeveel vezels dit product bevat 100 gram, zo kun jij makkelijker het product vinden met de meeste vezels!
Productdata
Ingrediënten
Water, Maïszetmeel* (29%), Zuurdesem (Rijstmeel* en Water) (9%), Zonnebloempit* (6%), Rijstmeel* (6%), Maïsmeel*, Zonnebloemolie*, Vlozaadschil*, Erwteneiwit*, Appelvezel*, Zeezout, Dextrose*, Gist*, Verdikkingsmiddelen (Guargom* en Xanthaan) en Specerijen*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Mogelijk sporen van ei, lupine, sesam en soja. Vrij van gluten en lactose.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Na opening gekoeld bewaren.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
8,2 g LDPE / PA / EVOH plastic | 0,6 g papier
Verpakt onder een beschermende atmosfeer. De verpakking kan in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 905 kJ / 216 kCal |
Vetten | 6,2 gram |
- waarvan verzadigd | 0,8 gram |
- waarvan onverzadigd | 5,4 gram |
Koolhydraten | 33 gram |
- waarvan suikers | 1,4 gram |
Vezels | 6,7 gram |
Eiwitten | 3,6 gram |
Zout | 1,2 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is een onbekende hoeveelheid suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd.
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-003 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainDE-094-042