Protein wonderbroodjes bakken
Bestrooi de broodjes met pitten of zaden zoals
pompoenpitten. De broodjes zijn geschikt om in te vriezen. Je kunt natuurlijk ook 4 broodjes per keer bakken door 175 g broodmix te combineren met 125 ml warm water en 125 g magere kwark. Ook te bereiden met plantaardige alternatieven voor kwark.
Ingrediënten
250 ml Water - 250 g Magere Kwark - 1 zak Bauck Mühle Protein Wonderbroodjes Mix Glutenvrij
Bereiding
1. Verroer het warme water met de kwark in een kom, voeg de broodmix toe, verroer en laat 5 minuten wellen.
2. Verdeel met vochtige handen de deegmassa in 8 stukken, vorm tot balletjes en leg op een met bakpapier belegde bakplaat. Druk plat zodat het deeg een hoogte heeft van 2 cm.
3. Bak 35 minuten op 200ºC in een voorverwarmde oven. Stel de oven bij voorkeur in op boven- en onderwarmte.
4. Laat afkoelen op een rooster.