Flores Farm Wilde Pinda's Bio 100 g

  • Flores Farm Wilde Pinda's Bio 100 g
Biologische wilde pinda's uit Indonesië. Deze unieke wilde pinda's zijn niet geroosterd en hebben alsnog een volle pinda smaak. Behalve niet geroosterd zijn deze pinda's ook niet gezouten.

Wilde pinda

De wilde pinda is het soort pinda welke in het wild voorkomt. Wilde pinda's zijn herkenbaar aan het bruin gestreepte vliesje. Deze wilde pinda's worden door boerenfamilies in het regenwoud verbouwd. Belangrijk hierbij is dat deze wilde pinda's in mengcultuur worden verbouwd, waardoor het land niet te veel wordt belast. Deze families verbouwen bijvoorbeeld ook cashewnoten en kokospalmen. Deze teelt gaat volledig met de hand. Na het oogsten worden de wilde pinda's naar een verwerkingsplaats gebracht. Hier worden de pinda's geopend en gedroogd. De wilde pinda's worden 12 uur gedroogd op 50°C. Hierna worden de wilde pinda's verpakt. De wilde pinda's zorgen voor een goed inkomen voor de boerenfamilies. Daarnaast zijn de wilde pinda's robuust, niet gevoelig voor droogte, plagen en schimmel. Wel is het opletten met de lokale apen, deze vinden de wilde pinda's ook erg lekker.


Dit product is tenminste houdbaar tot: -.

Ingrediënten
100% wilde Pinda's*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Bevat pinda.

Voedingswaarden per 100 g
Energie2575 kJ / 615 kCalKoolhydraten
7,5 gram
Eiwitten29,8 gram - waarvan suikers2,9 gram
Vetten48,1 gram  - waarvan van nature aanwezige suikers2,9 gram
 waarvan onverzadigde vetten39 gram  - waarvan toegevoegde suikers0 gram
 waarvan verzadigde vetten
9,1 gramZout0,1 gram

Gebruik
Lekker als snack.

Verpakking
Doosje met zakje.

Biologische wilde pinda's uit Indonesië
 Niet geroosterd en niet gezouten
 Uniek soort pinda
 Volle pindasmaak
THT: -
Bevat pinda
Tijdelijk uitverkocht

  • 3,45
  • Excl. BTW: 3,25

Tijdelijk uitverkocht

De waardering van realflavors.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 98 reviews.© 2018 CreaNext