Biologische vegan aioli.
Een romige biologische vegan knoflookmayo. Deze saus heeft een verfijnde smaak door het gebruik van biologische zonnebloemolie met wat olijfolie. De toevoeging van zonnebloemeiwit zorgt voor de bijzonder romige aioli. Bevat maar 42 g vet per 100 ml.
Past goed bij aardappeltjes, brood en tapas.
Ingrediënten
Water, Zonnebloemolie*, Agavediksap*, Knoflook* (4,3%), Extra Vierge Olijfolie* (3%), Dijon Mosterd (Water, Brandewijnazijn*, Bruin Mosterdzaad* en Zeezout), Maïszetmeel*, Zonnebloemmeel* (1%), Brandewijnazijn*, Zeezout, Bouillon (Zeezout, Maïszetmeel*, Wortel*, Selderij*, Ui*, Pastinaak*, Tomaat*, Prei*, Kruiden* (Bevat Selderij*) en Zonnebloemolie*), Curry* en Verdikkingsmiddelen (Arrowroot* en Guargom*).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat mosterd en selderij. Mogelijk sporen van noten, pinda en soja. Vrij van gluten en lactose.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Na opening gekoeld bewaren.
Leverancier
Byodo Naturkost GmbH
Leisederstrasse 2
Mühldorf, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
140 g glas | 6,6 g ijzer | 0,6 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De fles mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 1773 kJ / 423 kCal |
Vetten | 42 gram |
- waarvan verzadigd | 4,8 gram |
- waarvan onverzadigd | 37,2 gram |
Koolhydraten | 6,5 gram |
- waarvan suikers | 3,7 gram |
Eiwitten | 1,1 gram |
Zout | 1,3 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is een onbekende hoeveelheid suiker en een onbekende hoeveelheid zout toegevoegd
Nutri-Score