Dr. Goerg Kokoswater Bio 1 l

  • Dr. Goerg Kokoswater Bio 1 l
Puur biologisch kokoswater uit de Filipijnen met een frisse milde kokossmaak. Dit kokoswater is het vruchtwater van jonge groene kokosnoten, een caloriearme dorstlesser. De groene kokosnoten worden dagelijks vers geoogst en aangeleverd. Hierna worden de kokosnoten geopend en het kokoswater kort verhit om te conserveren. Het kokoswater wordt in de Filipijnen afgevuld in pakken onder de hoogste hygiënische standaarden, hiermee zorgt Dr. Goerg voor meer arbeidsplaatsen in de Filipijnen. Dit alles gebeurt binnen 72 uur, hierdoor blijft de kwaliteit van het kokoswater behouden en smaakt het alsof je zelf een groene kokosnoot hebt geopend in de Filipijnen. Het Dr. Goerg kokoswater is niet afkomstig uit concentraat en is vrij van toevoegingen.

Dr. Goerg Kokosnoten


Geoogste kokosnoten

Fair Trade for Fair Life
Dr. Goerg betaalt de boeren en werknemers een eerlijk bedrag waarvan ze goed kunnen leven. Ook zijn de boeren en werknemers verzekerd en krijgen ze een pensioen. Daarnaast heeft Dr. Goerg het Fair Trade for Fair Life project. Met dit project helpt Dr. Goerg de lokale bevolking op de Filipijnen, bijvoorbeeld door scholen en weeshuizen te steunen, benadeelde boeren kokospalmen te geven en het schenken van kokosproducten op de Filipijnen. De eigenaar van Dr. Goerg (Manfred Görg) heeft in 2015 de Filipijnse liefdadigheidsprijs gewonnen voor het Fair Trade for Fair Life project.


Dit product is tenminste houdbaar tot: 9 Februari 2019.

Ingrediënten
100% Kokoswater*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.

Voedingswaarden per 100 ml
Energie65 kJ / 15 kCalKoolhydraten
3,7 gram
Eiwitten0,1 gram - waarvan suikers3,6 gram
Vetten< 0,1 gram  - waarvan van nature aanwezige suikers3,6 gram
 waarvan onverzadigde vetten0 gram  - waarvan toegevoegde suikers0 gram
 waarvan verzadigde vetten
< 0,1 gramZout
0,06 gram

Gebruik
Kokoswater is te gebruiken als caloriearme dorstlesser en sportdrank, maar is ook erg lekker in cocktails, desserts en smoothies. Kokoswater combineert erg goed met ananassap en appelsap. Ook kun je kokoswater gebruiken om rijst een milde kokossmaak te geven.

Bewaren
Na opening is kokoswater 2 tot 3 dagen houdbaar in de koelkast.

Verpakking
Tetra pak.

Biologisch kokoswater uit de Filipijnen
 Binnen 72 uur verwerkt
 Caloriearme dorstlesser
 Frisse milde kokossmaak
Niet uit concentraat en zonder toevoegingen
THT: 9 Februari 2019

  • 4,95
  • Ex. BTW: 4,67 (RF0542)

 Op Voorraad
Voor 13:00 besteld op werkdagen, morgen in huis.

De waardering van realflavors.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 100 reviews.© 2018 CreaNext