Biologische glutenvrije rode linzen-rijst fusilli.
Glutenvrije fusilliVan 80% rode linzen en 20% volkoren rijst
Lekker met een simpele pastasausOf pesto rosso
Eiwitrijk20 g eiwitten / 100 g
Geproduceerd in ItaliëIngrediënten uit diverse landen
Biologische glutenvrije rode linzen-rijst fusilli
Gemaakt door een tweede generatie Italiaanse producent van biologische rode linzen en volkoren rijst. Het zorgvuldige verwerkingsproces zorgt voor een hoogwaardige fusilli met een stevige textuur en een aangename bite. Deze rode pasta heeft een licht nootachtig linzensmaak. Eiwitrijk en bron van vezels.
Lekker met een simpele
pastasaus of
pesto rosso. Kook 7 minuten in een ruime hoeveelheid gezouten water.
Productdata
Ingrediënten
Rode Linzenmeel* (80%) en Volkoren Rijstmeel* (20%).
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Glutenvrij.
Overig
Veganistisch. Eiwitrijk [minstens 20% van de energie bestaat uit eiwitten] en bron van vezels [minstens 3 g vezels / 100 g]
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Clearspring Limited
Turfsteker 57
Haulerwijk, Nederland
Herkomst
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
Papier [29 g] en PP plastic [1 g].
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1457 kJ / 344 kCal |
Vetten | 2,3 gram |
waarvan verzadigd | 0,6 gram |
waarvan onverzadigd | 1,7 gram |
Koolhydraten | 58 gram |
waarvan suikers | 1,2 gram |
Vezels | 7,2 gram |
Eiwitten | 20 gram |
Zout | 0 gram |
Mineralen
per 100 gram
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
De visie van Clearspring
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-008 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Soil Association Organic
Gaat verder dan biologisch
Meer weten