Gepekelde daikon.
unieke Japanse specialiteitvan de Japanse groente daikon
op traditionele wijze gemaaktgepekeld in zeezout en rijstzemelen
zonder conserveermiddelenen kleurstoffen
geproduceerd in Japanvan Japanse daikon
Gepekelde daikon
Gepekelde daikon, een unieke Japanse specialiteit gemaakt op traditionele langzame wijze. De Japanse groente daikon wordt zoals al eeuwen gebeurd ingelegd in zeezout en rijstzemelen. Deze gepekeld daikon heeft een crispy sterke smaak welke enigszins te vergelijken is met augurk.
Was de daikon en snijd in stukken. Traditioneel wordt gepekelde daikon zo geserveerd bij misosoep, rijstgerechten en sushi. Ook gebruikt men in Japan vaak gepekelde daikon als tegengewicht bij gerechten met veel vet. Daikon is ook te gebruiken als augurken op bijvoorbeeld sandwiches.
Een traditie in landelijk Japan
Gepekelde daikon wordt in rurale Japanse gebieden in de herfst gemaakt volgens de traditionele wijze. Gedurende winter eet men de daikon.
Productdata
Ingrediënten
Daikon (91%), Zeezout en Rijstzemelen.
Allergenen
Geen. Glutenvrij.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder conserveermiddelen, kleurstoffen en toegevoegde suikers. Veganistisch.
Leverancier
Clearspring Ltd
Acton Park Estate 19A
London, Verenigd Koninkrijk
Herkomst
Geproduceerd in Japan van Japanse ingrediënten.
Verpakking
4,9 g plastic | 1 g papier
De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 113 kJ / 27 kCal |
Vetten | 0,3 gram |
- waarvan verzadigd | 0,1 gram |
- waarvan onverzadigd | 0,2 gram |
Koolhydraten | 2,5 gram |
- waarvan suikers | 2,5 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 2,5 gram |
Vezels | 4,6 gram |
Eiwitten | 1,3 gram |
Zout | 7,9 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
Vegan KeurmerkGegarandeerd veganistisch
Vragen? Wij helpen je graag!