Choc O Pure Pralines 100 g

  • Choc O Pure Pralines 100 g
Belgische ambachtelijke stevia pralines, een ware smaakervaring ambachtelijk gemaakt door de Brugse top chocolatier Stephan Dumon. Choc O Pure chocolade is gezoet met stevia extract en maltit en bevat dus geen toegevoegde suikers. Deze verpakking bevat een assortiment aan pralines. De pralines bevatten geen alcohol.

Stephan Dumon
Choc O Pure chocolade wordt ambachtelijk gemaakt in Brugge door de Belgische top chocolatier Stephan Dumon. Choc O Pure is een nieuw Belgisch bedrijf opgericht in 2012 door Stephan Dumon en zijn vrouw Marjan. "Na twintig jaar ervaring  als chocolatier, was ik aan een nieuwe uitdaging toe." Stephan Dumon maakt een groot schala overheerlijke chocolade producten met de hand. Al deze producten zijn gezoet met stevia extract en bevatten dus geen toegevoegde suikers.


Dit product is tenminste houdbaar tot: -.

Ingrediënten
Bevat cacao, lactose, melkeiwitten, noten en soja.

Wij beschikken helaas niet over accurate ingrediënten en voedingswaarden van dit product vanwege de reden dat de pralines met de hand worden gemaakt en Stephan Dumon varieert qua vullingen.

Gebruik
Lekker als tussendoortje of voor bij de borrel, koffie en thee.

Verpakking
Zakje.

Belgische stevia pralines
Gezoet met: stevia extract en maltit
 Ambachtelijk gemaakt door top chocolatier Stephan Dumon
 Assortiment aan pralines
 Zonder alcohol en toegevoegde suikers
THT: -
Bevat cacao, lactose, melkeiwitten, noten en soja
Tijdelijk uitverkocht

  • 4,95
  • Ex. BTW: 4,67 (RF0075)

Tijdelijk uitverkocht

De waardering van realflavors.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 100 reviews.© 2018 CreaNext