Eenvoud en perfectie. Met deze biologische glutenvrije bakmix bak je makkelijk een heerlijke romige cheesecake. Binnen 15 minuten kan de cheesecake de oven in. De bakmix is gebaseerd op een Schots recept met een haverbodem in plaats van een bodem van tarwebloem. Gezoet met Duitse bietsuiker, dat voorkomt lange transportroutes en ondersteunt de regionale biologische landbouw. Ook vegan te bereiden.
Deze verpakking is goed voor 1 taart.
Ingrediënten
Glutenvrije Volkoren Havervlokken* (47%), Bietsuiker* (46%), Maïszetmeel* en Kaneel*.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Kan lupine, mosterd, noten, sesam en soja bevatten. Glutenvrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Niet rauw eten. Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Bietsuiker [Duitsland]. Gemaakt in Rosche, Noord-Duitsland.
Verpakking
Papier [35 g] en PP plastic [10 g].
Voedingswaarden
per 100 gram bakmix
Energie | 1617 kJ / 382 kCal |
Vetten | 3,1 gram |
waarvan verzadigd | 0,5 gram |
waarvan onverzadigd | 2,6 gram |
Koolhydraten | 80 gram |
waarvan suikers | 46 gram |
Vezels | 4,6 gram |
Eiwitten | 6,2 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 46 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezig zout.
Nutri-Score

Berekend op basis van de voedingswaarden van de bakmix.