De Duitse klassieker, maar dan glutenvrij. Met deze biologische glutenvrije bakmix maak je makkelijk een heerlijke marmercake of muffins. Binnen 10 minuten kan de marmercake de oven in. De bakmix is gezoet met Duitse bietsuiker, dat voorkomt lange transportroutes en ondersteunt de regionale biologische landbouw. Ook vegan te bereiden.
Deze verpakking is goed voor 1 cake en 12 muffins.
Ingrediënten
Maïszetmeel*, Bietsuiker*, Rijstmeel*, Ontvet Cacaopoeder* (3,5%), Bakpoeder (Rijsmiddel (Natriumbicarbonaat), Zuurteregelaar (Monokaliumtartraat) en Maïszetmeel*), Verdikkingsmiddel (Johannesbroodpitmeel*), Volkoren Gierstmeel*, Steenzout en Vanillepoeder*.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Kan lupine, mosterd, noten, sesam en soja bevatten. Glutenvrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Niet rauw eten. Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Bietsuiker [Duitsland]. Gemaakt in Rosche, Noord-Duitsland.
Verpakking
Papier [39 g] en PP plastic [6 g].
Voedingswaarden
per 100 gram bakmix
Energie | 1543 kJ / 364 kCal |
Vetten | 0,6 gram |
waarvan verzadigd | 0,3 gram |
waarvan onverzadigd | 0,3 gram |
Koolhydraten | 86 gram |
waarvan suikers | 40 gram |
Vezels | 2,8 gram |
Eiwitten | 2 gram |
Zout | 0,87 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is een onbekende hoeveelheid suiker en een onbekende hoeveelheid zout toegevoegd.
Nutri-Score

Berekend op basis van de voedingswaarden van de bakmix.