Biologische tomaten-paprikapuree.
intensief fruitigdubbel geconcentreerd
van 50% tomaaten 46% paprika
voor sauzen, soepenen stoofpotten
geproduceerd in Italiëvan Italiaanse tomaten
Biologische tomaten-paprikapuree
Biologische tomaten-paprikapuree, een intensief fruitige puree. Voor deze puree worden zongerijpte Roma tomaten direct na de oogst ingekookt. Door een maximale temperatuur van 75 °C blijft het aroma en de rode kleur optimaal behouden. Aansluitend wordt de puree tweevoudig geconcentreerd. Dit betekent dat voor 100 g tomatenpuree 600 g verse tomaten benodigd zijn. 50% tomatenpuree wordt vermengd met 46% paprikapuree. Dit geheel wordt afgerond met zonnebloemolie, knoflook en zeezout.
Gebruik als basis voor sauzen, soepen en stoofpotten.
Productdata
Ingrediënten
Tomatenpuree* (50%), Rode Paprika* (46%), Zonnebloemolie*, Knoflook* (1%) en Zeezout.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Lactosevrij.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout.Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers). Veganistisch.
Leverancier
Byodo Naturkost GmbH
Leisederstraße 2
Mühldorf, Duitsland
Herkomst
Tomatenpuree [Italië], Rode Paprika [Europese Unie], Zonnebloemolie [Europese Unie] en Knoflook [Europese Unie].
Verpakking
10,3 g gerecycled aluminium | 0,8 g PP plastic
De tube is gemaakt van 100% gerecycled aluminium. Afhankelijk van je afvalverwerker mag de verpakking in de plastic bak of bij het restafval.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 379 kJ / 90 kCal |
Vetten | 2,7 gram |
- waarvan verzadigd | 0,4 gram |
- waarvan onverzadigd | 0,4 gram |
Koolhydraten | 12 gram |
- waarvan suikers | 6,1 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 6,1 gram |
Eiwitten | 3 gram |
Zout | 1,2 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-007 | EU-Landbouw
Vragen? We helpen je graag!