Biologische rijst-maïs-kikkererwten mezze penne.
hoogwaardige glutenvrije pastamini penne
unieke combinatievan rijst, mäis en kikkererwt
10 g eiwittenper 100 gram
geproduceerd in Italiëvan ingrediënten uit de Europese Unie
Biologische rijst-maïs-kikkererwten mezze penne
Biologische mezze penne. De combinatie van rijst, maïs en kikkererwt zorgt voor een voedzame pasta met een milde verfijnde smaak. Ook zorgen de kikkererwten voor meer vezels en eiwitten. De rijst, maïs en kikkererwten worden fijn gemalen en daarna met kristalhelder water vermengd. Doormiddel van matrijzen wordt de mini penne vorm gemaakt. Aansluitend wordt de pasta langzaam gedroogd, dit zorgt voor bijzonder goede kookeigenschappen en de perfecte vorm.
Laat de pasta 9 tot 10 minuten koken in gezouten water. Deze pasta combineert goed met pesto en tomatensaus.
Productdata
Ingrediënten
Rijstmeel* (40%), Maïsmeel* (40%) en Kikkererwtenmeel* (20%).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Vrij van gluten en lactose.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers) en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Byodo Naturkost GmbH
Leisederstrasse 2
Mühldorf, Duitsland
Herkomst
Rijstmeel [Europese Unie], Maïsmeel [Europese Unie] en Kikkererwtenmeel [Europese Unie].
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
5 g papier | 1,5 g plastic
De verpakking mag bij het restafval.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1448 kJ / 346 kCal |
Vetten | 1,3 gram |
- waarvan verzadigd | 0,3 gram |
- waarvan onverzadigd | 1 gram |
Koolhydraten | 71 gram |
- waarvan suikers | 2,2 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 2,2 gram |
Vezels | 6 gram |
Eiwitten | 10 gram |
Zout | 0,04 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,04 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-013 | EU-Landbouw
Crossed GrainDE-165-060