Biologisch frambozenazijn.
intensieve frambozensmaakvan rijpe frambozen
past goed bij chutneys, saladesen wildgerechten
natuurlijk gefermenteerdniet verhit
geproduceerd in Duitslandvoor Byodo
Biologisch frambozenazijn
Biologische frambozenazijn gemaakt van het sap van rijpe biologische frambozen. In essentie wordt azijn van alcohol geproduceerd, in dit geval van frambozenwijn. Dit wordt afgevuld in grote gistingstanks waaraan azijnzuur bacteriën en zuurstof wordt toegevoegd. Bij een temperatuur van ca. 25 °C ontstaat langzaam een azijn. Dit azijn wordt niet verhit om waardevolle enzymen en smaakstoffen te behouden. Voor de smaak is er wat frambozensapconcentraat toegevoegd aan de azijn.
De fruitige intensieve smaak van frambozenazijn past goed bij chutneys, salades en lam en wildgerechten. Je kunt ook een scheutje frambozenazijn in water doen voor een verfrissend drankje.
Productdata
Ingrediënten
Frambozenazijn* en Frambozensapconcentraat*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Vrij van lactose.
Vrij van
Bevat vrije suikers in de vorm van frambozensapconcentraat. Zonder toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Byodo Naturkost GmbH
Leisederstrasse 2
Mühldorf, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
315 g glas | 2,7 g metaal | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De fles mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 112 kJ / 26 kCal |
Vetten | 0 gram |
- waarvan verzadigd | 0 gram |
- waarvan onverzadigd | 0 gram |
Koolhydraten | 2,8 gram |
- waarvan suikers | 1,7 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Eiwitten | 0,5 gram |
Zout | 0,03 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,03 gram |
Zuurtegraad | 5% |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-013 | EU-/Niet-EU-Landbouw