Biodynamische glutenvrije fijne vlokkenmix van haver, rijst, boekweit, quinoa en gierst.. Vol van smaak, en vezelrijk. Gebruik voor pap, muesli, brood en meer.
Ingrediënten
Glutenvrije Volkoren Havervlokken** (74%), Volkoren Rijstvlokken** (8%), Boekweitvlokken** (8%), Quinoavlokken* (5%) en Volkoren Gierstvlokken* (5%).
*Uit biologische landbouw.
**Uit biodynamische landbouw.
Allergie informatie
Kan lupine, mosterd, noten, sesam en soja bevatten. Glutenvrij.
Overig
Veganistisch. Vezelrijk [minstens 6 g vezels / 100 g].
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Glutenvrij Volkoren Havervlokken [Europese Unie]. Gemaakt in Rosche, Noord-Duitsland.
Verpakking
Papier [9 g]. Volledig recyclebare papieren verpakking.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1550 kJ / 367 kCal |
Vetten | 5,8 gram |
waarvan verzadigd | 1 gram |
waarvan onverzadigd | 4,8 gram |
Koolhydraten | 62 gram |
waarvan suikers | 0,8 gram |
Vezels | 8,2 gram |
Eiwitten | 13 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Haver is van nature glutenvrij, maar bevat vaak meer dan 20 ppm door kruisbesmetting met andere gewassen zoals tarwe. Dit komt bijvoorbeeld doordat de haver in dezelfde silo's als tarwe wordt opgeslagen of omdat er naast het haverveld ook tarwe verbouwd wordt. De glutenvrije haver van Bauck Mühle wordt met bijzonder veel zorg verbouwd en verwerkt om tot hoogwaardige gegarandeerd glutenvrije haver te komen. De haver wordt meermaals getest op gluten. Elke batch die de molen uitkomt wordt eerst in het molenlaboratorium van Bauck Mühle getest op gluten Zo kan Bauck Mühle je vele gecertificeerd glutenvrije producten met haver bieden.