Biologisch glutenvrij bruin afbakbrood.
stevig glutenvrij bruin afbakbroodmet zaden
van maïszetmeel, amaranthmeelen rijst zuurdesem
8,5 g vezelsper 100 gram
geproduceerd in Duitslandvoor Alnavit
Biologische glutenvrij bruin afbakbrood
Biologisch glutenvrij bruin afbakbrood, een stevig glutenvrij bruinbrood met amaranth, zuurdesem en zaden. De verpakking bevat 1 bruinbrood van 250 gram.
Bak het brood 15 minuten op 200ºC in de oven. Je kunt het brood ook in sneetjes snijden en roosteren.
Productdata
Ingrediënten
Water, Maïszetmeel*, Volkoren Amarantmeel* (11%), Zuurdesem (Rijstmeel* en Water) (11%), Lijnzaad* (3%), Zonnebloempit* (3%), Sesamzaad* (3%), Zonnebloemolie*, Rijstmeel*, Vlozaadschil*, Erwteneiwit*, Appelvezel*, Dextrose*, Zeezout, Gist*, Verdikkingsmiddelen (Guargom* en Xanthaan) en Specerijen*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat sesam. Bevat mogelijk sporen van ei, lupine en soja. Vrij van gluten en lactose.
Vrij van
Bevat toegevoegde suikers in de vorm van dextrose en toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Veganistisch.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
8,2 g LDPE / PA / EVOH plastic | 0,6 g papier
Verpakt onder een beschermende atmosfeer. De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 897 kJ / 214 kCal |
Vetten | 7,3 gram |
- waarvan verzadigd | 1 gram |
- waarvan onverzadigd | 6,3 gram |
Koolhydraten | 28 gram |
- waarvan suikers | 1,3 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Vezels | 8,5 gram |
Eiwitten | 4,9 gram |
Zout | 1,3 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-003 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainDE-094-090