Biologische glutenvrije afbak baguette.
glutenvrije baguetteom af te bakken
van maïszetmeelmet rijst zuurdesem
5,8 g vezelsper 100 gram
geproduceerd in Duitslandvoor Alnavit
Biologische glutenvrije afbak baguettes
Biologische glutenvrije afbak baguette op basis van maïszetmeel met rijst zuurdesem. Knapperig van buiten en luchtig van binnen. De verpakking bevat 1 baguette van 200 gram.
Bak de baguette 10 minuten op 200ºC in de oven. Je kunt de baguette ook in sneetjes snijden en roosteren.
Productdata
Ingrediënten
Water, Maïszetmeel* (28%), Zuurdesem (Rijstmeel* en Water) (11%), Gierstvlokken* (5%), Blond Lijnzaadmeel*, Zonnebloemolie*, Maïsmeel* (3%), Rijstmeel*, Vlozaadschil*, Erwteneiwit*, Dextrose*, Zeezout, Gist*, Verdikkingsmiddelen (Guargom* en Xanthaan) en Specerijen*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat mogelijk sporen van ei, lupine, sesam en soja. Vrij van gluten en lactose.
Vrij van
Bevat toegevoegde suikers in de vorm van dextrose en toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Veganistisch.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
13 g LDPE / PA / EVOH plastic | 0,2 g papier
Verpakt onder een beschermende atmosfeer. Afbakbrood kan niet anders worden verpakt dan in plastic omdat het afbakbrood anders zeer kort houdbaar is. De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 896 kJ / 213 kCal |
Vetten | 3,8 gram |
- waarvan verzadigd | 0,9 gram |
- waarvan onverzadigd | 2,9 gram |
Koolhydraten | 38 gram |
- waarvan suikers | 0,9 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Vezels | 5,8 gram |
Eiwitten | 3,7 gram |
Zout | 1,1 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-003 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainDE-094-034