Biologische glutenvrije dip en snack broodmix.
glutenvrij dip- en snackbroodop basis van volkoren boekweitmeel
te bakken in een panzonder gist
7,6 g eiwitten | 2,7 g vezelsper 100 gram brood
geproduceerd in BonefeldNoord-Duitsland
Biologisch glutenvrije dip snack broodmix
Biologische glutenvrije dip en snack broodmix. Een uniek hartige brood wat perfect is in combinatie met dips zoals guacamole en hummus. Dit brood is te bakken in een pan, wat deze broodmix ook perfect maakt voor bijvoorbeeld op de camping.
Deze verpakking is goed voor een brood van circa 500 gram. Deze broodmix is niet geschikt voor een broodbakmachine.
Recept | Dip- en snackbrood uit de pan
Ingrediënten
1 verpakking Biovegan Dip Snack Broodmix | 300 ml Water
met koolzuur | 1 eetlepel (Plantaardige) Yoghurt | 1 eetlepel
Appelazijn Clearspring | 20 g
Zonnebloempitten MorgenLand
Bereiding
Stap 1
Verroer de broodmix goed met het water en de yoghurt.
Stap 2
Laat het deeg 30 minuten afgedekt rusten.
Stap 3
Voeg de appelazijn toe en verroer goed.
Stap 4
Verhit een koekenpan met een diameter van ca. 25 cm en anti-aanbaklaag voor op middelhoog vuur en bestrooi met een deel van de zonnebloempitten.
Stap 5
Doe het deeg in de pan en bestrooi met de rest van de pitten. Zet een deksel op de pan, bak 20 minuten, draai om en bak de andere zijde 20 minuten. Je kunt het brood omdraaien met 2 spatels.
Stap 6
Haal het brood direct uit de pan en laat afkoelen op een rooster.
Productdata
Ingrediënten
Volkoren Boekweitmeel*, Glutenvrij Volkoren Havermeel*, Volkoren Rijstmeel*, Kastanjemeel*, Bakpoeder (Tapiocazetmeel*, Natriumbicarbonaat, Wijnsteenzuur, Citroensappoeder* en Verdikkingsmiddel (Guargom*)), Gepeld Hennepzaad*, Zout, Koriander*, Anijs*, Karwij*, Venkel*, Zuurteregelaar (Wijnsteenzuur) en Komijn*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen. Glutenvrij.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout. Zonder toegevoegde suikers. Veganistisch.
Leverancier
Biovegan GmbH
Biovegen-Allee 1
Bonefeld, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
7 g papier
De verpakking mag in de papierbak.
Voedingswaarden
per 100 gram gebakken brood
Energie | 1037 kJ / 245 kCal |
Vetten | 3,5 gram |
- waarvan verzadigd | 0,6 gram |
- waarvan onverzadigd | 2,9 gram |
Koolhydraten | 45 gram |
- waarvan suikers | 1,7 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 1,7 gram |
Vezels | 2,7 gram |
Eiwitten | 7,6 gram |
Zout | 1,2 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-006 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Vragen? Wij helpen je graag!