Biologische zwarte Malabar peper afkomstig van de Malabarkust in Zuid-West India. Intensief vruchtige smaak.
intensief | vruchtigmeer smaak dan normale zwarte peper
perfect voor sauzen, stoofpotten en vleeste gebruiken voor alle gerechten
geteeld in een afgelegen gebiedin de zon gedroogd
van de Malabarkustin Zuid-West India
Biologische zwarte Malabar peper
Biologische zwarte Malabar peper uit een afgelegen steng beschermd natuurgebied in het hoogland van de Malabarkust in Zuid-West India. Hier wordt deze peper geteeld door boerencoöperaties ver weg van elke beschaving. De peperbessen worden met de hand geplukt en in de zon gedroogd. De oogsthoeveelheid van de traditionele peperplanten is zeer laag, daar tegenover staat een zwarte peper met veel meer smaak. De Malabar peper heeft een intensief vruchtige smaak.
Vermaal zwarte Malabar peper vers in een pepermolen. Zwarte peper is perfect voor sauzen, stoofpotten, vis en vlees, maar is in principe te gebruiken voor alle gerechten.
Peper van de Peperkust
De Malabarkust wordt ook wel de Peperkust genoemd. Deze bijnaam heeft het gebied gekregen vanwege de actieve handel in specerijen waarvan peper het belangrijkste was.
Productdata
Ingrediënten
100% Zwarte Peper*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen. Glutenvrij.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers) en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Biova GmbH
Waldstraße 2
Wildberg, Duitsland
Herkomst
Geteeld aan de Malabarkust in Zuid-West India. Verpakt in Duitsland.
Verpakking
Verpakt in een plastic zakje in een kartonnen doosje.
Nutri-Score

Voor dit product wordt geen Nutri-Score berekend volgens de richtlijnen van Santé Publique France.
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-003
Niet-EU-Landbouw