Biologische lange peper uit Indonesië. Scherpe warme smaak met zoete aardige noten.
scherp | warmmet zoete aardige noten
lekker voor o.a. gerijpte kaas, stoofpotten, visen wildgerechten
hoogwaardige peperrijke smaak
uit Indonesiëverpakt in Duitsland
Biologische lange peper
Biologische lange peper uit Indonesië. Lange peper heeft een scherpe warme smaak met zoete aardige noten. Lange peper heeft een rijkere smaak dan zwarte peper.
Breek de lange peper in stukjes en vermaal in een pepermolen. Lange peper is lekker voor o.a. gerijpte kaas, sauzen, soepen, stoofpotten, vis, vleesgerechten en wild. Houd er rekening mee dat lange peper scherper wordt als je deze langer kookt.
De eerste peper in Europa
Lange peper was de eerste pepersoort die gebruikt werd in Europa, al in de klassieke oudheid maakt Europa kennis met de lange peper. In de 17e eeuw werd de lange peper verdrongen door de zwarte peper.
Productdata
Ingrediënten
100% Lange Peper*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen. Glutenvrij.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Biova GmbH
Waldstraße 2
Wildberg, Duitsland
Herkomst
Geteeld in Indonesië. Verpakt in Duitsland.
Verpakking
Verpakt in een plastic zakje in een kartonnen doosje.
Nutri-Score

Voor dit product wordt geen Nutri-Score berekend volgens de richtlijnen van Santé Publique France.
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-003
Niet-EU-Landbouw
Vragen? Wij helpen je graag!