Fijn kala namak zout.
Fijn kala namak zout uit Pakistan, een zwart zout met een typerende smaak die lijkt op gekookt ei. Dit zout krijgt deze typerende smaak door de van nature aanwezige zwavelverbindingen in het zout.
Traditioneel wordt kala namak zout gebruikt als smaakmaker in de traditionele Indische en Ayurvedische keuken voor chutney's, exotisch fruit, masala's en rajitas. Vanwege de unieke smaak is dit zout ook perfect voor veganistische gerechten als eismaak vervanger. Ook is dit zout lekker voor kaas, kip en rijstgerechten.
Ingrediënten
Steenzout en Salsola Stocksii.
Allergenen
-
Vrij van
Bevat zout in de vorm van steenzout. Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers). Veganistisch.
Leverancier
Biova GmbH
Waldstraße 2
Wildberg, Duitsland
Herkomst
Gewonnen in Punjab, Pakistan. Verpakt in Duitsland.
Verpakking
11 g papier | 2 g plastic
Het kartonnen doosje mag in de papierbak. Het plastic zakje mag in de plastic bak.
Nutri-Score
Voor dit product wordt geen Nutri-Score berekend volgens de richtlijnen van Santé Publique France.