Biologisch geleerpoeder voor jam zonder toegevoegde suikers.
maak makkelijk jamzonder toegevoegde suikers
genoeg voor 1 kg fruit4 delen fruit | 1 deel poeder
gezoet met biologische erythritolcalorievrij
met appelpectinezeer elastisch
Biologische geleerpoeder
Biologisch geleerpoeder om makkelijk jam te maken zonder toegevoegde suikers. Dit geleerpoeder is gezoet met biologische calorievrije erythritol, een zoetstof met een suikerzoete smaak gemaakt door de fermentatie van maïs. De niet geamideerde appelpectine zorgt voor de gelering, door de pectine is het resultaat zeer elastisch.
Deze verpakking is genoeg voor 1 kg fruit. De verhouding is dus 4 delen fruit en 1 deel geleerpoeder. Het geleerpoeder is ook te gebruiken voor gelei door 1 kg fruit te vervangen door 750 ml fruitsap.
Jam maken
Ingrediënten
1 kg Fruit | 1 zak Biosusse Geleerpoeder
Stap 1
Was het fruit en snijd in blokjes.
Stap 2
Verroer het fruit met het geleerpoeder en laat 3 minuten roerend koken.
Stap 3
Vul af in warm uitgespoelde schone glazen en zet 5 minuten omgedraaid op de deksel.
Productdata
Ingrediënten
Zoetstof (Erythritol*), Inuline*, Geleermiddel (Pectine) en Zuurteregelaars (Citroenzuur en Calciumcitraat).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat mogelijk sporen van ei, gluten, melkeiwit, selderij, soja en sulfieten.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers en toegevoegd zout. Veganistisch.
Gebruik
Overmatig gebruik kan laxerend werken.
Leverancier
Genuss Ohne Reue GmbH
Brookstieg 4
Stapelfeld, Duitsland
Verpakking
7 g plastic | 0,3 g papier
De verpakking mag in de plastic bak.
Nutri-Score
Voor dit product wordt geen Nutri-Score berekend volgens de richtlijnen van Santé Publique France.
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-006 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Vragen? Wij helpen je graag!