Bauckhof Wonderbrood Broodmix Glutenvrij Bio 600 g

  • Bauckhof Wonderbrood Broodmix Glutenvrij Bio 600 g
Biologische glutenvrije wonderbrood broodmix volgens een originele Noorse receptuur. Een bijzondere broodmix op basis van havervlokken, pitten en zaden. Met deze broodmix bak je makkelijk een smaakvol koolhydraatarm (17% koolhydraten) glutenvrij brood. Daarnaast bevat het wonderbrood 12% eiwitten en 8,1% vezels. Het wonderbrood is ook geschikt om in te vriezen.

Snelbrood
Met de biologische glutenvrije snelbroodmixen van Bauckhof bak je makkelijk en snel een smaakvol glutenvrij brood. Verroer de bakmix met water, doe het beslag in een cakevorm en bak het brood 70 minuten in de oven.

Deze biologische glutenvrije broodmix is goed voor een smaakvol glutenvrij brood van circa 980 gram.


Dit product is tenminste houdbaar tot: 4 November 2018.

Ingrediënten
Volkoren Havervlokken*, Pompoenpitten*, Zonnebloempitten*, gebroken Lijnzaad*, Sesamzaad*, Lijnzaad*, Chiazaad*, volkoren Gierstvlokken*, gemalen Vlozaadschillen* en Zeezout.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Bevat sesam en zeezout.

Voedingswaarden per 100 g
Energie1189 kJ / 286 kCalKoolhydraten
17 gram
Eiwitten12 gram - waarvan suikers0,5 gram
Vetten17 gram  - waarvan van nature aanwezige suikers0,5 gram
 waarvan onverzadigde vetten14,6 gram  - waarvan toegevoegde suikers0 gram 
 waarvan verzadigde vetten
2,4 gramVezels8,1 gram


Zout
0,91 gram

Gebruik
Broodmix om makkelijk en snel een glutenvrij brood te bakken.

Recepten
Wonderbrood Snel
Ingrediënten
  • 1 zak Bauckhof Wonderbrood Broodmix Glutenvrij
  • 600 ml Water
  • beetje Kokosvet

Bereiding
1) Verroer de broodmix met 600 ml kokend water.

2) Laat de broodmix 20 minuten wellen.
3) Doe het deeg in een goed ingevet cakeblik. Verdeel het deeg goed.


4) Bak het brood 70 minuten op 200ºC.
5) Haal het brood uit de vorm en laat het brood afkoelen op een rooster.


6) Snijdt het brood pas aan als het brood goed afgekoeld is.

Wonderbrood Origineel
Ingrediënten
  • 1 zak Bauckhof Wonderbrood Broodmix Glutenvrij
  • 1 l Water

Bereiding
1) Verroer de broodmix met 1 l water.

2) Laat de broodmix 3 uur wellen.
3) Bedek een bakplaat met bakpapier.


4) Verdeel het deeg gelijkmatig over de bakplaat.


5) Bak het brood zonder voorverwarmen 80 minuten op 200ºC.

Verpakking
Folie zak.

Biologische glutenvrije wonderbrood broodmix
Basis: havervlokken, pitten en zaden
Bereiding: water toevoegen, mixen, wellen, bakken
Voedingswaarden: 17% koolhydraten | 12% eiwitten | 8,1% vezels
 Bak makkelijk en snel een lekker smaakvol glutenvrij brood
THT: 4 November 2018
Bevat sesam en zeezout

  • 4,45
  • Excl. BTW: 4,20

  • Bestel meer en krijg korting
  • 12 of meer 4,01

 Op Voorraad
Voor 13:00 besteld op werkdagen? Meestal morgen in huis!
 Gratis verzending vanaf 35 euro, anders 2,95

 DHL Avondlevering of afhalen bij een DHL Parcelshop is ook mogelijk

 Gratis retourneren binnen 30 dagen

 WebwinkelKeur gecertificeerd

De waardering van realflavors.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 89 reviews.



© 2018 CreaNext