Vanaf 18 juli tot en met 3 augustus worden er geen bestellingen uitgeleverd. Bestellingen gedaan na 17 juli om 13:00 worden op 6 augustus uitgeleverd.

Bauckhof Witbrood Broodmix Glutenvrij Bio 500 g

  • Bauckhof Witbrood Broodmix Glutenvrij Bio 500 g
Biologische glutenvrij witbrood broodmix op basis van rijstmeel en maiszetmeel. Met deze broodmix bak je makkelijk een glutenvrij witbrood met gist. Dit brood is ook te gebruiken als toastbrood.

Witbrood
Onze voorkeur gaat uit naar volkoren brood vanwege de voedingswaarden. Dit product bevat een kleine hoeveelheid rijstsiroop (< 0,5%) voor de smaak.

Deze biologische glutenvrije broodmix is goed voor een glutenvrij brood van circa 850 gram.

Bestel 12 of meer glutenvrije broodmixen en krijg 10% korting.


Dit product is tenminste houdbaar tot: 6 Mei 2019.

Ingrediënten
Rijstmeel*, Maiszetmeel*, volkoren Rijstmeel*, Tapiocazetmeel*, volkoren Gierstmeel*, gemalen Vlozaadschillen*, Zeezout, Verdikkingsmiddel (Guargom*), Quinoa Zuurdesem* (Quinoameel*, Rijstmeel* en Starterculturen) en Rijstsiroop Poeder*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Bevat rijstsiroop en zeezout.

Voedingswaarden per 100 g
Energie1471 kJ / 347 kCalKoolhydraten
77,1 gram
Eiwitten5 gram - waarvan suikers1,1 gram
Vetten1 gram  - waarvan van nature aanwezige suikersonbekend
 waarvan onverzadigde vetten0,7 gram  - waarvan toegevoegde suikersonbekend
 waarvan verzadigde vetten
0,3 gramVezels4,9 gram


Zout
1,8 gram

Gebruik
Broodmix om makkelijk een glutenvrije witbrood te bakken.

Recepten
Witbrood Oven
Ingrediënten
  • 1 zak Bauckhof Witbrood Broodmix Glutenvrij
  • 500 ml lauwwarm Water
  • 2 eetlepels extra vierge Olijfolie
  • 1 zakje Arche Gist

Bereiding
1) Verroer de broodmix goed met de gist.

2) Voeg het lauwwarme water toe en mix het geheel met een mixer met deeghaken of keukenmachine in 5 minuten tot een goed deeg. Doe het deeg in een ingevet cakeblik.


3) Voeg de olijfolie toe en kneedt het deeg 2 minuten.

4) Strijk met een natte lepel het deeg glad en smeer het brood in met wat olie. Snijdt het brood in het midden in.

5) Bedek het cakeblik met folie en laat het brood 20 minuten rijzen op een warme plek. Verwijder het folie voor het bakken.

6) Bak het brood 50 minuten op 200ºC.
Tip! Zet voor het beste resultaat een vuurvast bakje met kokend water in de oven.

7) Haal het brood direct uit de bakvorm en laat het brood afkoelen voor het aansnijden.

Witbrood Broodbakmachine
Ingrediënten
  • 1 zak Bauckhof Witbrood Broodmix Glutenvrij
  • 500 ml lauwwarm Water
  • 2 eetlepels extra vierge Olijfolie
  • 1 zakje Arche Gist

Bereiding
1) Doe alle ingrediënten in de broodbakmachine (water altijd eerst).


2) Kies wanneer mogelijk een snel programma en selecteer donker. Haal tijdens het kneden 2 of 3 keer het deeg van de randen van de machine voor het optimaal vermengen van de mix.

Verpakking
Folie zak.

Biologische glutenvrije witbrood broodmix
Voedingswaarden: 77,1% koolhydraten | 5% eiwitten | 4,9% vezels
 Bakken met gist
 Perfect voor een broodbakmachine
 Te gebruiken als toastbrood
THT: 6 Mei 2019
Bevat rijstsiroop en zeezout

  • 3,95
  • Excl. BTW: 3,73

  • 12 of meer 3,56

 Op Voorraad
Voor 13:00 besteld op werkdagen, morgen in huis

De waardering van realflavors.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 98 reviews.



© 2018 CreaNext