Biologische glutenvrije snel rijstbrood mix met zaden.
glutenvrij rijstbroodmet żaden en zuurdesem
makkelijk en snel te bakkenzonder te laten rijzen
4,6 g eiwittenper 100 gram brood
geproduceerd in RoscheNoord-Duitsland
Biologische glutenvrije snel rijstbrood mix met zaden
Biologische glutenvrije snel rijst broodmix met met zaden. Aan deze broodmix hoef je alleen water toe te voegen, het deeg in een cakeblik te doen en het te bakken. Zonder dat je het deeg hoeft te laten wachten of rijzen, de combinatie van zuurdesem met wijnsteenzuur zorgt namelijk voor een lekker hartig brood wat goed rijst. Binnen 60 minuten heb je zo een lekker vers zelfgebakken brood op tafel staan. Deze broodmix bevat bewust geen haver en zaden om de mix ook geschikt te maken voor mensen die minder goed tegen haver of zaden kunnen.
Deze verpakking is goed voor een brood van circa 850 gram. Deze broodmix is niet geschikt voor een broodbakmachine.
Op naar 100% biologische landbouw
Met de aankoop van dit product help je om meer landbouwgrond biologisch te maken. Zo draag je bij aan het doel van Bauckhof om landbouw 100% biologisch te maken en om pesticiden tot de verleden tijd te laten behoren. Dat is goed voor de bijen, goed voor de regenwormen, goed voor het milieu en goed voor ons allemaal.
Dit is Bauckhof
Recept | Snel rijstbrood met zaden uit de oven
Ingrediënten
1 verpakking Bauckhof Snel Rijstbrood Mix | 500 ml Water
lauwwarm |
Olie neutraal
Bereiding
Stap 1
Verroer de broodmix goed met lauwwarm water.
Stap 2
Doe het deeg direct in een goed ingevet cakeblik.
Stap 3
Strijk met een natte lepel het deeg glad en smeer in met wat olie.
Stap 4
Snijd het brood met een met olie ingesmeerd mes in de lengte in.
Stap 5
Bak 50-60 minuten in een voorverwarmde oven op 225ºC. Stel de oven bij voorkeur in op boven- en onderwarmte.
Stap 6
Haal het brood direct uit het cakeblik en laat afkoelen op een rooster.
Variaties
Variaties op het basisrecept.
Olijven
Roer 100 g ontpitte gehakte
olijven door het deeg.
Rozijnen
Roer 75 g
rozijnen door het deeg.
Ui
Roer 50 g gebakken uitjes door het deeg.
Walnoten
Roer 75 g grof gehakte
walnoten door het deeg.
Productdata
Ingrediënten
Volkoren Rijstmeel* (41%), Maïszetmeel*, Zaden (Zonnebloempit*, Lijnzaad* en Sesamzaad*) (12%), Maïsmeel*, Zuurdesem (Quinoameel* en Rijstmeel*), Verdikkingsmiddel (Guargom*), Steenzout, Bakpoeder (Rijsmiddel (Natriumbicarbonaat), Zuurteregelaar (Monokaliumtartraat) en Maïszetmeel*) en Gemalen Vlozaadschil*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat sesam. Bevat mogelijk sporen van lupine, mosterd, noten en soja. Vrij van gluten en lactose.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers). Veganistisch.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
7 g papier
Deze papieren zak is goed recyclebaar. De verpakking mag in de papierbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1526 kJ / 362 kCal |
Vetten | 6,6 gram |
- waarvan verzadigd | 0,9 gram |
- waarvan onverzadigd | 5,7 gram |
Koolhydraten | 64 gram |
- waarvan suikers | 0,7 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,7 gram |
Vezels | 5,9 gram |
Eiwitten | 7,6 gram |
Zout | 2,4 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-007 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainDE-018-016