Biologische glutenvrije fruitcake bakmix. Ook vegan te bereiden.
lekkere Duitse fruitcakeluchtige
te maken met vele soorten fruitzoals appel, bessen en pruim
ook vegan te bereidenmet sojayoghurt
glutenvrijgecertificeerd glutenvrij
Biologische glutenvrije fruitcake bakmix
Biologische glutenvrije fruitcake bakmix. Met deze bakmix bak je een heerlijke luchtige Duitse fruitcake. Te maken met vele soorten fruit zoals appel, bessen en pruim. Deze fruitcake is ook vegan te bereiden met sojayoghurt.
Deze verpakking is goed voor 1 bakplaat fruitcake en 2 springvorm fruitcakes.
Bereiding | Fruitcake
Je kunt de fruitcake bakken in een springvorm of op een bakplaat. Verdubbel de hoeveelheden van de ingrediënten en het fruit als je de fruitcake op een bakplaat bakt.
Ingrediënten: 1 zakje Fruitcake Bakmix | 2 Eieren | 90 gram Zachte Boter | Fruit
Stap 1
Doe de bakmix, eieren en zachte boter in de kom. Verroer met een garde tot een romige massa.
Stap 2
Vet een springvorm of bakplaat in en verdeel de massa goed over de vorm of plaat.
Stap 3
Beleg met fruit.
Stap 4
Bak de cake 30 minuten in een oven op 175ºC. Bak cake met bevroren fruit 10 minuten langer.
Bereiding | Vegan fruitcake
Je kunt de fruitcake bakken in een springvorm of op een bakplaat. Verdubbel de hoeveelheden van de ingrediënten en het fruit als je de fruitcake op een bakplaat bakt.
Ingrediënten: 1 zakje Fruitcake Bakmix | 125 gram
Appelmoes | 75 gram Gemalen Amandelen of Hazelnoten | 50 ml Olie | Fruit
Stap 1
Doe de bakmix, appelmoes, gemalen noten en olie in de kom. Verroer met een garde tot een romige massa.
Stap 2
Vet een springvorm of bakplaat in en verdeel de massa goed over de vorm of plaat.
Stap 3
Beleg met fruit.
Stap 4
Bak de cake 45 minuten in een oven op 175ºC.
Bereiding | Fruit
Je kunt de taart beleggen met de volgende varianten fruit:
Vers fruit
Soort: Appel, pruim en rabarber
Hoeveelheid: 500 gram
Fruit conserven
Soort: Abrikoos, ananas, kers en perzik
Hoeveelheid: 200 gram
Bevroren fruit
Soort: Blauwe bessen, bramen, frambozen en zwarte bessen
Hoeveelheid: 200 gram
Dit is Bauckhof
Productdata
Ingrediënten
Ruwe Rietsuiker*, Rijstmeel*, Maiszetmeel*, Tapiocazetmeel*, Bakpoeder (Natriumbicarbonaat, Wijnsteenzuur en Maiszetmeel*), Vanille* en Zeezout.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat mogelijk sporen van noten, sesam en soja. Glutenvrij.
Vrij van
Bevat toegevoegde suikers in de vorm van ruwe rietsuiker en toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Veganistisch.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland van grondstoffen uit diverse landen.
Verpakking
Doosje met plastic zak.
Voedingswaarden
per 100 gram bakmix
Energie | 1584 kJ / 373 kCal |
Vetten | 0,3 gram |
- waarvan verzadigd | 0,1 gram |
- waarvan onverzadigd | 0,2 gram |
Koolhydraten | 90 gram |
- waarvan suikers | 47 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Vezels | 0,8 gram |
Eiwitten | 2,1 gram |
Zout | 0,77 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score

Berekend voor de bakmix, niet voor de gebakken cake.
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-007
EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainDE-018-058
Vragen? Wij helpen je graag!