Biologische appel-rabarbermoes.
frisse vruchtige smaakappel-rabarbermoes
64,5% appelmet 25% rabarber
licht gezoet met appeldiksapingekookt appelsap
van appels uit UNESCO reservaat Schaalseein Noord-Duitsland
Biologische appel-rabarbermoes
Biologische appel-rabarbermoes van 64,5% appels met 25% rabarber. Licht gezoet met appeldiksap, oftewel ingekookt appelsap. Voor deze appelmoes zijn oude appelrassen gebruikt welke geteeld zijn in het UNESCO reservaat Schaalsee in Noord-Duitsland. Fris en vruchtig.
Lekker voor desserts, pannenkoeken, wafels en yoghurt, maar natuurlijk ook voor zo.
Dit is Bauckhof
Duitstalige video met Nederlandstalige ondertiteling
Productdata
Ingrediënten
Appel* (64,5%), Rabarber* (25%), Appeldiksap* (10%) en Vlierbessensapconcentraat*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen. Glutenvrij.
Vrij van
Bevat vrije suikers in de vorm van appeldiksap. Zonder toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland van appels uit UNESCO-biosfeerreservaat Schaalsee uit Noord-Duitsland.
Verpakking
192 g glas | 8 g metaal
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De pot mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 282 kJ / 67 kCal |
Vetten | 0,4 gram |
- waarvan verzadigd | 0,1 gram |
- waarvan onverzadigd | 0,3 gram |
Koolhydraten | 15 gram |
- waarvan suikers | 13 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Vezels | 1,2 gram |
Eiwitten | 0,5 gram |
Zout | 0,01 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,01 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-034 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Vragen? Wij helpen je graag!