Mild zeer fijn biologisch meel van glutenvrije Europese haver. Bron van eiwitten en vezelrijk. Gebruik voor brood, cake, koek en meer. Havermeel zorgt voor een bijzonder luchtig resultaat.
Ingrediënten
100% Glutenvrij Volkoren Havermeel*.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Glutenvrij.
Overig
Veganistisch. Bron van eiwitten [minstens 12% van de energie in het levensmiddel bestaat uit eiwitten] en vezelrijk [minstens 6 g vezels / 100 g].
Gebruik
Niet rauw eten. Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Glutenvrij Volkoren Havermeel [Europese Unie]. Geproduceerd in Rosche, Noord-Duitsland.
Verpakking
PP plastic [5 g].
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1560 kJ / 370 kCal |
Vetten | 6,7 gram |
waarvan verzadigd | 1,1 gram |
waarvan onverzadigd | 5,6 gram |
Koolhydraten | 60 gram |
waarvan suikers | 0,8 gram |
Vezels | 9,7 gram |
Eiwitten | 13 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Haver is van nature glutenvrij, maar bevat vaak meer dan 20 ppm door kruisbesmetting met andere gewassen zoals tarwe. Dit komt bijvoorbeeld doordat de haver in dezelfde silo's als tarwe wordt opgeslagen of omdat er naast het haverveld ook tarwe verbouwd wordt. De glutenvrije haver van Bauck Mühle wordt met bijzonder veel zorg verbouwd en verwerkt om tot hoogwaardige gegarandeerd glutenvrije haver te komen. De haver wordt meermaals getest op gluten. Elke batch die de molen uitkomt wordt eerst in het molenlaboratorium van Bauck Mühle getest op gluten Zo kan Bauck Mühle je vele gecertificeerd glutenvrije producten met haver bieden.