Demeter biologische glutenvrije kersen-yoghurttaart mix.
Glutenvrije bakmixVoor heerlijke yoghurttaart met chocoladebodem
Makkelijk te makenZonder bakken
Ook vegan te bereidenMet margarine, vegan roomkaas en vegan yoghurt
Geproduceerd in RoscheNoord-Duitsland
Demeter biologische glutenvrije kersen-yoghurttaart mix
Taart uit de koelkast. Met deze biodynamische glutenvrije mix maak je makkelijk een heerlijk yoghurttaart met chocoladebodem, zonder te bakken. Je kunt eindeloos variëren door bijvoorbeeld ander sap voor de glazuur te gebruiken of door de taartbodem te beleggen met fruit. Ook vegan te bereiden.
Deze verpakking is goed voor 1 taart.
Biodynamisch | Glutenvrij | Vegan | Zonder aroma's | Zonder cellulose | Zonder kleurstoffen | Zonder tarwezetmeel
Productdata
Ingrediënten
Glutenvrij Havermeel**, Ruwe Rietsuiker**, Rijstzetmeel*, Maïszetmeel*, Ontvet Cacaopoeder*, Steenzout en Vanille*.
*Uit biologische landbouw.
**Uit biodynamische landbouw.
Allergie informatie
Kan noten, sesam en soja bevatten. Glutenvrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Glutenvrij Havermeel [Noord-Duitsland / Europese Unie]. Geproduceerd in Rosche, Noord-Duitsland.
Verpakking
Papier [35 g] en PP plastic [10 g].
Voedingswaarden
per 100 gram bakmix
Energie | 1578 kJ / 372 kCal |
Vetten | 2,7 gram |
waarvan verzadigd | 0,6 gram |
waarvan onverzadigd | 2,1 gram |
Koolhydraten | 80 gram |
waarvan suikers | 35 gram |
Vezels | 3,6 gram |
Eiwitten | 5,2 gram |
Zout | 0,07 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is een onbekende hoeveelheid suiker en een onbekende hoeveelheid zout toegevoegd.
Nutri-Score
De Nutri-Score is berekend op basis van de voedingswaarden van de bakmix. De voedingswaarden van de bereide taart zijn onbekend.
Het maken van de kersen-yoghurttaart
Recept voor glutenvrije kersen-yoghurttaart
Ingrediënten
1 verpakking Bauck Mühle Kersen-Yoghurttaart Mix | 70 g Boter (zacht) | 400 g Yoghurt | 200 ml Slagroom | 125 ml Koemelk | 1 pot
Zure Kersen (ca. 350 g) | 225 ml
Appelsap
Bereiding
1. Doe de "Boden Mischung" samen met de boter in de kom. Kneed met de handen tot een goed deeg ontstaat. | 2. Beleg de bodem van een springvorm met bakpapier. Doe het deeg in de springvorm en druk met een eetlepel tot een gelijkmatige gladde bodem. | 3. Doe de yoghurt, slagroom, melk en "Creme Mischung" in een hoge beker of kom en verroer met een mixer tot een goede romige consistentie. | 4. Laat de zure kersen uitlekken en vang het sap op in een kom. Verdeel de zure kersen over de bodem. Verdeel daarna de gemixte room gelijkmatig over de bodem. | 5. Verroer in een pan het uitgelekte sap met appelsap en de "Fruchtspiegel Mischung". Laat roerend koken en haal van het vuur wanneer het sap verdikt is. | 6. Strijk gelijkmatig uit over de taart en zet minstens 2 uur in de koelkast.
Recept voor glutenvrije vegan kersen-yoghurttaart
Ingrediënten
1 verpakking Bauck Mühle Kersen-Yoghurttaart Mix | 70 g Margarine (zacht) | 500 g Vegan Yoghurt | 150 g Vegan Roomkaas | 1 pot
Zure Kersen (ca. 350 g) | 225 ml
Appelsap
Bereiding
1. Doe de "Boden Mischung" samen met de margarine in de kom. Kneed met de handen tot een goed deeg ontstaat. | 2. Beleg de bodem van een springvorm met bakpapier. Doe het deeg in de springvorm en druk met een eetlepel tot een gelijkmatige gladde bodem. | 3. Doe de vegan yoghurt, vegan roomkaas en "Creme Mischung" in een hoge beker of kom en verroer met een mixer tot een goede romige consistentie. | 4. Laat de zure kersen uitlekken en vang het sap op in een kom. Verdeel de zure kersen over de bodem. Verdeel daarna de gemixte room gelijkmatig over de bodem. | 5. Verroer in een pan het uitgelekte sap met appelsap en de "Fruchtspiegel Mischung". Laat roerend koken en haal van het vuur wanneer het sap verdikt is. | 6. Strijk gelijkmatig uit over de taart en zet minstens 2 uur in de koelkast.
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-007 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Demeter
Biodynamische teelt
Crossed Grain
OATS-DE-018-115
Meer weten