Biologische glutenvrije havermuesli protein.
Glutenvrije havermuesliMet een extra eiwitten in de vorm van sojavlokken
Verfijnd met gedroogd fruitEn gepofte quinoa en amaranth
Eiwitrijk21 g eiwitten / 100 g
OngezoetZonder toegevoegde suikers
Biologische glutenvrije havermuesli protein
Glutenvrije havermuesli met extra eiwitten. De basis van de muesli wordt gevormd door het favorieten graan van Bauck Mühle: haver. De glutenvrije haver is gecombineerd met 36% sojavlokken voor extra eiwitten. De muesli is verfijnd met gedroogd fruit zoals krenten en dadels, gepofte quinoa, gepofte amaranth en lijnzaad.
Lekkere muesli perfect in de magere kwark na een zware work-out!
Productdata
Ingrediënten
Glutenvrije Volkoren Havervlokken* (40%), Sojavlokken* (36%), Gedroogd Fruit* (Krent*, Dadel*, Vijg*, Abrikoos*, Appel*, Framboos* en Rijstmeel*) (19%), Gepofte Quinoa*, Gepofte Amaranth* en Lijnzaad*.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Bevat soja. Kan lupine, mosterd, noten en sesam bevatten. Glutenvrij.
Overig
Veganistisch. Eiwitrijk [minstens 20% van de energie in het levensmiddel bestaat uit eiwitten].
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Glutenvrij Volkoren Havervlokken [Europese Unie]. Geproduceerd in Rosche, Noord-Duitsland.
Verpakking
16 g papier. Volledig recyclebare papieren verpakking.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1545 kJ / 368 kCal |
Vetten | 11 gram |
waarvan verzadigd | 1,5 gram |
waarvan onverzadigd | 9,5 gram |
Koolhydraten | 39 gram |
waarvan suikers | 13 gram |
Vezels | 13 gram |
Eiwitten | 21 gram |
Zout | 0,02 gram |
Mineralen
per 100 gram
Kalium | 1016 mg (51% RI*) |
Koper | 0,85 mg (85% RI*) |
Magnesium | 159 mg (42% RI*) |
Mangaan | 3,6 mg (42% RI*) |
*Referentie inname dagelijkse behoefte (volwassenen).
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Glutenvrije haver
Haver is van nature glutenvrij, maar bevat vaak meer dan 20 ppm door kruisbesmetting met andere gewassen zoals tarwe. Dit komt bijvoorbeeld doordat de haver in dezelfde silo's als tarwe wordt opgeslagen of omdat er naast het haverveld ook tarwe verbouwd wordt. De glutenvrije haver van Bauck Mühle wordt met bijzonder veel zorg verbouwd en verwerkt om tot hoogwaardige gegarandeerd glutenvrije haver te komen. De haver wordt meermaals getest op gluten. Elke batch die de molen uitkomt wordt eerst in het molenlaboratorium van Bauck Mühle getest op gluten Zo kan Bauck Mühle je vele gecertificeerd glutenvrije producten met haver bieden.
Bio uit liefde voor de toekomst
Met de aankoop van dit product help je om meer landbouwgrond biologisch te maken. Biologische boeren werken aan een vruchtbare bodem en meer biodiversiteit. In plaats van synthetische pesticiden zetten biologische boeren bijvoorbeeld natuurlijke vijanden in tegen plagen. In plaats van kunstmest gebruiken biologische boeren natuurlijke mest en compost in combinatie met verplichte gewasrotatie. Zo dragen we bij aan het behoud van vruchtbare landbouwgrond voor de toekomst!
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-007 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed Grain
OATS-DE-018-133
Meer weten