Biologische glutenvrije crunchy havermuesli bessen.
Lekker krokant en lichtGlutenvrije crunchy muesli
Met 2,5% gedroogde bessenAardbei en bosbes
Gezoet met bietsuiker22 g suikers / 100 g
Geproduceerd in DuitslandHaver uit de EU
Biologische glutenvrije crunchy havermuesli bessen
Simpel en puur! Crunchy muesli gecombineerd met 2,5% gedroogde bessen. Glutenvrije havervlokken en rijstcrispies zorgen samen voor een krokant licht mondgevoel en de zonnebloemolie zorgt voor goede krokante muesli. De Duitse bietsuiker zorgt voor een mild zoete smaak en de vanille rond de muesli af. Aardbei en en bosbes zorgen voor de fruitige noot.
Lekker voor door de melk en yoghurt.
Productdata
Ingrediënten
Crunchy Havermuesli* (Glutenvrije Volkoren Havervlokken* (70%), Bietsuiker*, Zonnebloemolie*, Rijstcrispies* (Volkoren Rijstmeel*) (3,6%) en Vanille*) (97,5%) en Gedroogde Bessen* (Aardbei* en Bosbes*) (2,5%).
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Kan lupine, mosterd, noten, sesam en soja bevatten. Glutenvrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Glutenvrij Volkoren Havervlokken [Europese Unie] en Bietsuiker [Duitsland]. Geproduceerd in Rosche, Noord-Duitsland.
Verpakking
PP plastic [7 g].
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1819 kJ / 432 kCal |
Vetten | 12 gram |
waarvan verzadigd | 1,4 gram |
waarvan onverzadigd | 10,6 gram |
Koolhydraten | 68 gram |
waarvan suikers | 22 gram |
Vezels | 7,9 gram |
Eiwitten | 9,9 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is een onbekende hoeveelheid suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Glutenvrije haver
Haver is van nature glutenvrij, maar bevat vaak meer dan 20 ppm door kruisbesmetting met andere gewassen zoals tarwe. Dit komt bijvoorbeeld doordat de haver in dezelfde silo's als tarwe wordt opgeslagen of omdat er naast het haverveld ook tarwe verbouwd wordt. De glutenvrije haver van Bauck Mühle wordt met bijzonder veel zorg verbouwd en verwerkt om tot hoogwaardige gegarandeerd glutenvrije haver te komen. De haver wordt meermaals getest op gluten. Elke batch die de molen uitkomt wordt eerst in het molenlaboratorium van Bauck Mühle getest op gluten Zo kan Bauck Mühle je vele gecertificeerd glutenvrije producten met haver bieden.
Bio uit liefde voor de toekomst
Met de aankoop van dit product help je om meer landbouwgrond biologisch te maken. Biologische boeren werken aan een vruchtbare bodem en meer biodiversiteit. In plaats van synthetische pesticiden zetten biologische boeren bijvoorbeeld natuurlijke vijanden in tegen plagen. In plaats van kunstmest gebruiken biologische boeren natuurlijke mest en compost in combinatie met verplichte gewasrotatie. Zo dragen we bij aan het behoud van vruchtbare landbouwgrond voor de toekomst!
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-007 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed Grain
OATS-DE-018-141
Meer weten