De vegan burgermix voor de liefhebber van BBQ! De basis van de mix wordt gevormd door ons lievelingsgraan: glutenvrije haver. BBQ-specerijen en champignon zorgen voor de aromatische rokerige smaak. Makkelijk te bereiden: water toevoegen, vormen en bakken maar!
Deze verpakking is goed voor 4 grote burgers en 10 kleine burgers.
Ingrediënten
Glutenvrije Volkoren Havervlokken* (25%), Rijstmeel*, Volkoren Rijstvlokken*, Glutenvrij Volkoren Havermeel* (10%), Kastanjemeel*, Kikkererwtengrutten*, Ui*, Champignon*, Gerookt Zout (Steenzout en Beukenrook) (3%), Paprika*, Tomatenvlokken* (Tomatenpuree* en Maïszetmeel*), Gemalen Vlozaadschil*, Zoet Paprikapoeder*, Sterk Ontvet Cacaopoeder*, Knoflookpoeder* en Chilipoeder*.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Kan lupine, mosterd, noten, selderij, sesam en soja bevatten. Glutenvrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Niet rauw eten. Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
Rosche, Duitsland
Herkomst
Gemaakt in Rosche, Noord-Duitsland.
Verpakking
Papier [25 g] PP plastic [5 g].
Prijs
Niet in prijs verhoogd sinds de introductie op 17 april '25.
Voedingswaarden
per 100 gram ongebakken burger
Energie | 578 kJ / 137 kCal |
Vetten | 1,6 gram |
waarvan verzadigd | 0,3 gram |
waarvan onverzadigd | 1,3 gram |
Koolhydraten | 23,2 gram |
waarvan suikers | 2,2 gram |
Vezels | 4,4 gram |
Eiwitten | 4,8 gram |
Zout | 1,3 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 3 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
Haver is van nature glutenvrij, maar bevat vaak meer dan 20 ppm door kruisbesmetting met andere gewassen zoals tarwe. Dit komt bijvoorbeeld doordat de haver in dezelfde silo's als tarwe wordt opgeslagen of omdat er naast het haverveld ook tarwe verbouwd wordt. De glutenvrije haver van Bauck Mühle wordt met bijzonder veel zorg verbouwd en verwerkt om tot hoogwaardige gegarandeerd glutenvrije haver te komen. De haver wordt meermaals getest op gluten. Elke batch die de molen uitkomt wordt eerst in het molenlaboratorium van Bauck Mühle getest op gluten Zo kan Bauck Mühle je vele gecertificeerd glutenvrije producten met haver bieden.