Arche Shoyu Sojasaus Bio 250 ml

  • Arche Shoyu Sojasaus Bio 250 ml
Biologische shoyu sojasaus met een volle smaak, traditioneel gemaakt in Japan. Deze biologische sojasaus wordt gemaakt door het natuurlijk fermenteren van sojabonen en tarwe.

Verschil shoyu en tamari
Shoyu heeft een minder krachtige smaak dan tamari omdat tamari langer gefermenteerd heeft. Om deze reden wordt shoyu meestal als tafelsaus gebruikt en wordt tamari meestal voor groentegerechten, marinades, vis en vlees gebruikt. Shoyu is niet glutenvrij, tamari meestal wel.


Dit product is tenminste houdbaar tot: 22 April 2019.

Ingrediënten
Water, Sojabonen*, Tarwe*, Zeezout en Aspergillus oryzae.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Bevat gluten, soja, tarwe en zeezout.

Voedingswaarden per 100 ml
Energie262 kJ / 62 kCalKoolhydraten
5,3 gram
Eiwitten9,5 gram - waarvan suikers1 gram
Vetten< 0,1 gram  - waarvan van nature aanwezige suikers1 gram
 waarvan onverzadigde vetten0 gram  - waarvan toegevoegde suikers0 gram
 waarvan verzadigde vetten
< 0,1 gramZout12,4 gram

Gebruik
Shoyu is een veelzijdige Japanse smaakmaker welke in de Japanse keuken voor veel doeleinden en gerechten wordt gebruikt:
 Dips
 Dipsaus
 Dressings
 Groentegerechten
 Soepen
 Sushi
 Tafelsaus

Voeg shoyu pas aan het einde toe aan gerechten. Wanneer shoyu verhit wordt verliest de shoyu langzaam zijn smaak.

Verpakking
Glazen fles.

Biologische shoyu sojasaus uit Japan
Gebruik: veelzijdige saus, o.a. lekker voor groentegerechten, soepen en sushi
 Gemaakt door natuurlijke fermentatie van sojabonen en tarwe
 Traditioneel gemaakt in Japan
 Volle smaak
THT: 22 April 2019
Bevat gluten, soja, tarwe en zeezout

  • 4,95
  • Ex. BTW: 4,67 (RF0679)

 Op Voorraad
Voor 13:00 besteld op werkdagen, morgen in huis.

Gerelateerde producten

Arche Tamari Sojasaus Bio 250 ml

Arche Tamari Sojasaus Bio 250 ml

Biologische tamari sojasaus uit Japan
Gebruik: veelzijdige saus, veel gebruikt voor vis, vlees en wokgerechten
 Gemaakt door lange natuurlijke fermentatie van sojabonen
 Traditioneel gemaakt in Japan
 Krachtige volle smaak, welke behouden blijft bij verhitting
THT: 30 Oktober 2020
Bevat alcohol, soja en zeezout

7,95 Ex. BTW: 7,50

Arche Tamari Sojasaus Bio 145 ml

Arche Tamari Sojasaus Bio 145 ml

Biologische tamari sojasaus uit Japan
Gebruik: veelzijdige saus, veel gebruikt voor vis, vlees en wokgerechten
 Gemaakt door lange natuurlijke fermentatie van sojabonen
 Traditioneel gemaakt in Japan
 Krachtige volle smaak, welke behouden blijft bij verhitting
THT: 30 Oktober 2020
Bevat alcohol, soja en zeezout

4,95 Ex. BTW: 4,67

De waardering van realflavors.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 100 reviews.



© 2018 CreaNext