Biologische shirataki spaghetti van konjac meel. Koolhydraatarme pasta uit Japan.
smaakneutraalpasta van konjac
koolhydraatarm1,4 g koolhydraten per 100 gram
glutenvrijvrij van sporen
uit Japanecht Japans product
Biologische shirataki spaghetti
Biologische shirataki spaghetti. Deze shirataki pasta wordt in Japan met de vezel glucomannan van de konjac wortel gemaakt. Dit resulteert in een pasta met maar 1,4 g koolhydraten per 100 gram. Om deze reden wordt konjac in Azië al vele jaren gebruikt voor dieetvoeding. Deze spaghetti is smaakneutraal en neemt de smaak van bijvoorbeeld kruiden over.
Shirataki pasta is te gebruiken voor pastagerechten en salades. Het bereiden is simpel en snel. Giet de shirataki pasta af en spoel met water, hierdoor verdwijnt de typische konjac geur. Doe de shirataki pasta in kokend water en laat 1 minuten koken. Giet hierna de pasta af.
Productdata
Ingrediënten
Water, Konjac Meel* (2,8%) en Calciumhydroxide.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen. Glutenvrij.
Vrij van
Zonder conserveermiddelen, toegevoegde suikers en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Arche Naturprodukte GmbH
Liebigstrasse 5A
Hilden, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Japan van konjac meel uit Japan.
Verpakking
Plastic zak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 56 kJ / 14 kCal |
Vetten | 0,5 gram |
- waarvan verzadigd | 0,1 gram |
- waarvan onverzadigd | 0,4 gram |
Koolhydraten | 1,4 gram |
- waarvan suikers | 0,5 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,5 gram |
Eiwitten | 0,5 gram |
Zout | 0,01 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,01 gram |
Nutri-Score

Berekend met de vezels (2 gram) van een vergelijkbaar product voor een correct beeld.
Keurmerken
EU BiologischJP-BIO-005
Japanse Landbouw
Vragen? Wij helpen je graag!