Biologisch shirataki konjac "spaghetti".
smaakneutrale "spaghetti"van konjac
1,4 g koolhydratenper 100 gram
makkelijk te bereiden1 minuut koken
uit Japanvan konjac geteeld in Japan
Biologisch shirataki konjac spaghetti
Biologische shirataki konjac "spaghetti" gemaakt van konjac meel. Dit zorgt voor een smaakneutrale "spaghetti" die maar 1,4 g koolhydraten per 100 gram bevat. Dit maakt dat konjac al vele jaren in Japan wordt gebruikt als caloriearme voeding. Het uitlekgewicht is 150 g.
Te gebruiken voor pastagerechten en salades. Het bereiden is simpel en snel. Giet de shirataki "spaghetti" af en spoel af met water, hierdoor verdwijnt de typische konjac geur. Doe de shirataki "spaghetti" in kokend water en laat 1 minuten koken. Giet hierna af.
Productdata
Ingrediënten
Water, Konjac Meel* (2,8%) en Calciumhydroxide.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Toelichting
Calciumhydroxide [Gebluste kalk].
Allergenen
Vrij van gluten en lactose.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers) en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Arche Naturprodukte GmbH
Liebigstrasse 5A
Hilden, Duitsland
Herkomst
Konjac Meel [Japan].
Geproduceerd in Japan.
Verpakking
19 g plastic
De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 56 kJ / 14 kCal |
Vetten | < 0,5 gram |
- waarvan verzadigd | < 0,1 gram |
- waarvan onverzadigd | < 0,4 gram |
Koolhydraten | 1,4 gram |
- waarvan suikers | < 0,5 gram |
- waarvan van nature aanwezig | < 0,5 gram |
Eiwitten | < 0,5 gram |
Zout | 0 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischJP-BIO-005 | Japanse Landbouw