Biologische shirataki rijst van konjac meel. Koolhydraatarme rijst uit Japan.
smaakneutraalshirataki rijst van konjac
koolhydraatarm0,2 g koolhydraten per 100 gram
glutenvrijvrij van sporen
uit Japanecht Japans product
Biologisch shirataki rijst
Biologische shirataki "rijst". Deze shirataki "rijst" wordt in Japan met de vezel glucomannan van de konjac wortel gemaakt. Dit resulteert in een smaakneutralen "rijst" met maar 0,2 gram koolhydraten per 100 gram. Om deze reden wordt konjac al vele jaren in Azië gebruikt als caloriearme voeding.
Shirataki "rijst" is bijvoorbeeld te gebruiken voor bowls, curry's en rijstpannen. Het bereiden is simpel en snel. Giet de shirataki "rijst" af en spoel af met water, hierdoor verdwijnt de typische konjac geur. Doe de shirataki "rijst" in kokend water en laat 1 minuten koken. Giet hierna de "rijst" af.
Productdata
Ingrediënten
Water, Konjac Meel* (1,9%) en Calciumhydroxide.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen. Glutenvrij.
Vrij van
Zonder conserveermiddelen, toegevoegde suikers en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Arche Naturprodukte GmbH
Liebigstraße 5A
Hilden, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Japan van konjac meel uit Japan.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 35 kJ / 9 kCal |
Vetten | 0,3 gram |
waarvan verzadigd | 0,3 gram |
waarvan onverzadigd | 0 gram |
Koolhydraten | 0,2 gram |
waarvan suikers | 0,2 gram |
waarvan van nature aanwezig | 0,2 gram |
Eiwitten | 0,2 gram |
Zout | 0 gram |
waarvan van nature aanwezig | 0 gram |
Nutri-Score

Berekend met de vezels (2 gram) van een vergelijkbaar product voor een correct beeld.
Wat is de Nutri-Score?
Keurmerken

EU Bio
Met dit keurmerk voldoet een product aan de regels voor biologische landbouw van de Europese Unie. Dit betekent o.a. dat een product voor minimaal 95% bestaat uit biologische ingrediënten, dat er geen chemische bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt en dat er geen kunstmest is gebruikt.
Verpakking
Plastic zak.
Vragen? Wij helpen je graag!