Biologische agar-agar, een plantaardig geleermiddel gemaakt van zeewier.
smaakneutraal geleermiddelperfect als gelatine vervanger
geleert snel 2 minuten laten koken en daarna laten afkoelen
geleermiddel van zeewierplantaardig
Duits productgeproduceerd in Duitsland
Biologische agar-agar
Biologische agar-agar, een plantaardig geleermiddel gemaakt van zeewier. Agar-agar is makkelijk in gebruik.
Deze verpakking is genoeg voor 3 kg fruit.
Agar-agar gebruiken
Dosering
Gebruik voor jam 1 theelepel agar-agar per 500 ml vloeistof en voor gelei 2 theelepels agar-agar per 500 ml vloeistof.
Vervangen gelatineblaadjes
1 theelepel agar-agar vervangt 6 geleibaadjes.
Stap 1
Verroer de agar-agar goed, laat de vloeistof 2 minuten licht koken en daarna afkoelen.
Stap 2
Agar-agar geleert wanneer deze is afgekoeld tot circa 35°C.
Productdata
Ingrediënten
100% Agar-Agar*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen. Glutenvrij.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Arche Naturprodukte GmbH
Liebigstraße 5A
Hilden, Duitsland
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 720 kJ / 172 kCal |
Vetten | 0 gram |
waarvan verzadigd | 0 gram |
waarvan onverzadigd | 0 gram |
Koolhydraten | 0,5 gram |
waarvan suikers | 0,5 gram |
waarvan van nature aanwezig | 0,5 gram |
Vezels | 86 gram |
Eiwitten | 0,5 gram |
Zout | 1,3 gram |
waarvan van nature aanwezig | 1,3 gram |
Nutri-Score

Voor dit product wordt geen Nutri-Score berekend volgens de richtlijnen van Santé Publique France.
Wat is de Nutri-Score?
Keurmerken

EU Bio
Met dit keurmerk voldoet een product aan de regels voor biologische landbouw van de Europese Unie. Dit betekent o.a. dat een product voor minimaal 95% bestaat uit biologische ingrediënten, dat er geen chemische bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt en dat er geen kunstmest is gebruikt.
Verpakking
Papieren zakje.
Vragen? Wij helpen je graag!