Biologische glutenvrije witte afbakbroodjes.
glutenvrije witte afbakbroodjesmet gierstvlokken en blond lijnzaad
van maïszetmeelmet rijst zuurdesem
5 g vezelsper 100 gram
glutenvrijgecertificeerd glutenvrij
Biologische glutenvrije witte afbakbroodjes
Biologische glutenvrije witte afbakbroodjes op basis van maïszetmeel met rijstzuurdesem. Verfijnd met gierstvlokken en blond lijnzaad. Bak de broodjes 10 minuten op 200ºC in de oven.
De verpakking bevat 2 broodjes van 62,5 gram.
Productdata
Ingrediënten
Water, Maïszetmeel* (31%), Zuurdesem (Rijstmeel* en Water) (12%), Gierstvlokken* (6%), Blond Lijnzaadmeel*, Zonnebloemolie*, Maïsmeel* (3%), Rijstmeel*, Vlozaadschil*, Erwteneiwit*, Dextrose*, Zeezout, Gist*, Verdikkingsmiddelen (Guargom* en Xanthaan) en Specerijen*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat mogelijk sporen van ei, lupine, sesam en soja. Glutenvrij.
Vrij van
Bevat toegevoegde suikers in de vorm van dextrose en toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Veganistisch.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
6,6 g LDPE / PA / EVOH plastic | 0,6 g papier
Verpakt onder een beschermende atmosfeer. De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 908 kJ / 215 kCal |
Vetten | 3,6 gram |
- waarvan verzadigd | 1,1 gram |
- waarvan onverzadigd | 2,5 gram |
Koolhydraten | 40 gram |
- waarvan suikers | 0,7 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Vezels | 5 gram |
Eiwitten | 3,2 gram |
Zout | 1,5 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-003 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainDE-094-038
Vragen? Wij helpen je graag!