Biologische glutenvrije cantuccini amandelkoekjes, de glutenvrije interpretatie van de typisch Italiaanse koekjes.
glutenvrije cantuccini amandelkoekjeslekker krokant
met 15% amandelenen bourbon vanille
glutenvrije interpretatievan de typisch Italiaanse koekjes
glutenvrijgecertificeerd
Biologische glutenvrije cantuccini amandelkoekjes
Biologische glutenvrije cantuccini amandelkoekjes, de glutenvrije interpretatie van de typisch Italiaanse amandelkoekjes. Krokante koekjes met 15% amandelen en bourbon vanille. Traditioneel worden cantuccini koekjes geserveerd als dessert met wijn, maar de koekjes zijn natuurlijk ook lekker bij de koffie en thee.
Productdata
Ingrediënten
Ruwe Rietsuiker*, Maïszetmeel* (19%), Geroosterde Amandel* (15%), Volkoren Rijstmeel*, Ei* (9%), Boter*, Honing*, Rijstmeel*, Volle Melkpoeder*, Verdikkingsmiddel (Guargom*), Bourbon Vanille*, Wijnsteenzuur, Natriumbicarbonaat en Zeezout.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat ei, lactose, melkeiwit en noten. Bevat mogelijk sporen van lupine, sesam en soja. Glutenvrij.
Vrij van
Bevat toegevoegde suikers in de vorm van ruwe rietsuiker en honing en toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Vegetarisch.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland van ingrediënten uit diverse landen.
Verpakking
Verpakt in een zak van polypropyleen plastic met een kartonnen kaart. Dit plastic is zeer goed te recyclen.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1856 kJ / 442 kCal |
Vetten | 17 gram |
- waarvan verzadigd | 5,3 gram |
- waarvan onverzadigd | 11,7 gram |
Koolhydraten | 65 gram |
- waarvan suikers | 34 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Vezels | 3,6 gram |
Eiwitten | 5,5 gram |
Zout | 0,22 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-001
EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainDE-094-007
Vragen? Wij helpen je graag!