Biologische glutenvrije boterkoeken.
Knapperige boterkoekenGlutenvrij
Van maïsmeel en -zetmeelMet 15% boter
Lekker bij de koffieOf tijdens een welverdiende pauze
Geproduceerd in DuitslandIngrediënten uit diverse landen
Biologische glutenvrije boterkoeken
Knapperig glutenvrij genieten. Krokant gebakken glutenvrije koeken van maïsmeel, maïszetmeel en 15% boter. Lekker bij de koffie of tijdens een welverdiende pauze.
Glutenvrij | Zonder aroma's | Zonder gemodificeerd zetmeel | Zonder mono- en diglyceriden | Zonder palmolie
Productdata
Ingrediënten
Maïsmeel*, Maïszetmeel*, Boter* (15%), Rijstsiroop*, Ruwe Rietsuiker*, Verdikkingsmiddel (Guargom*), Zeezout en Rijsmiddel (Natriumbicarbonaat).
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Bevat lactose en melk. Kan ei, lupine, noten, sesam en soja bevatten. Glutenvrij.
Overig
Vegetarisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Na opening afgesloten bewaren. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
Plastic [5 g].
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1925 kJ / 458 kCal |
Vetten | 15 gram |
waarvan verzadigd | 10 gram |
waarvan onverzadigd | 5 gram |
Koolhydraten | 76 gram |
waarvan suikers | 21 gram |
Vezels | 2,5 gram |
Eiwitten | 3,4 gram |
Zout | 0,22 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is een onbekende hoeveelheid suiker en een onbekende hoeveelheid zout toegevoegd.
Nutri-Score
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-001 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed Grain
DE-094-148
Meer weten