lekker voor salades en stoofpotten of als bijgerecht
geteeld in Turkije verpakt in Duitsland
Biologische berglinzen
Biologische berglinzen geteeld in Turkije. Hartig en aromatisch van smaak. Binnen 25 minuten te bereiden zonder weken.
Lekker voor salades en stoofpotten of als bijgerecht. Spoel de linzen af. Laat de linzen 25 minuten koken in 400 ml bouillon of gezouten water per 150 gram linzen.
Kan sporen bevatten van gluten, noten, pinda en sesam. Lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Alnatura GmbH Mahatma Gandhi Straße 7 Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Berglinzen [Turkije]. Verpakt in Duitsland.
Verpakking
4,3 g plastic De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie
1477 kJ / 349 kCal
Vetten
1,7 gram
- waarvan verzadigd
0,5 gram
- waarvan onverzadigd
1,2 gram
Koolhydraten
53 gram
- waarvan suikers
2,4 gram
Vezels
11 gram
Eiwitten
25 gram
Zout
0,03 gram
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Zinvol voor mens en aarde
Waar Alnatura op het etiket staat vind je niet alleen authentieke smaak en biologische ingrediënten van een hoge kwaliteit, maar ook meer dan 40 jaar pionierswerk in de ontwikkeling van biologische producten. Onze producten zijn zoveel mogelijk ontwikkeld zonder onnodige toevoegingen. Wij staan voor duurzaamheid en zetten ons in voor de ontwikkeling van de biologische landbouw. Dat is terug te zien in de 7 uitgangspunten van het Alnatura bio-initiatief beginnend met een economisch model gebaseerd op zinvolle ontwikkeling en eindigend met het bieden van de best mogelijke kwaliteit. Met elke aankoop neem je ook zelf het initiatief, een initiatief om tot meer biologische landbouw te komen. Dat is zinvol genieten!
Een goede aanvulling op je eetpatroon
Peulvruchten zijn een goede aanvulling op je eetpatroon vanwege het relatief hoge gehalte eiwitten, vezels, ijzer en andere nuttige voedingsstoffen. Daarom adviseert het Voedingscentrum om elke week peulvruchten te eten. Door de voedingswaarden zijn peulvruchten ook uitermate geschikt als vervanger van vlees in vele gerechten.
lekker voor salades en stoofpotten of als bijgerecht
geteeld in Turkije verpakt in Duitsland
Biologische berglinzen
Biologische berglinzen geteeld in Turkije. Hartig en aromatisch van smaak. Binnen 25 minuten te bereiden zonder weken.
Lekker voor salades en stoofpotten of als bijgerecht. Spoel de linzen af. Laat de linzen 25 minuten koken in 400 ml bouillon of gezouten water per 150 gram linzen.
Kan sporen bevatten van gluten, noten, pinda en sesam. Lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Alnatura GmbH Mahatma Gandhi Straße 7 Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Berglinzen [Turkije]. Verpakt in Duitsland.
Verpakking
4,3 g plastic De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie
1477 kJ / 349 kCal
Vetten
1,7 gram
- waarvan verzadigd
0,5 gram
- waarvan onverzadigd
1,2 gram
Koolhydraten
53 gram
- waarvan suikers
2,4 gram
Vezels
11 gram
Eiwitten
25 gram
Zout
0,03 gram
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Zinvol voor mens en aarde
Waar Alnatura op het etiket staat vind je niet alleen authentieke smaak en biologische ingrediënten van een hoge kwaliteit, maar ook meer dan 40 jaar pionierswerk in de ontwikkeling van biologische producten. Onze producten zijn zoveel mogelijk ontwikkeld zonder onnodige toevoegingen. Wij staan voor duurzaamheid en zetten ons in voor de ontwikkeling van de biologische landbouw. Dat is terug te zien in de 7 uitgangspunten van het Alnatura bio-initiatief beginnend met een economisch model gebaseerd op zinvolle ontwikkeling en eindigend met het bieden van de best mogelijke kwaliteit. Met elke aankoop neem je ook zelf het initiatief, een initiatief om tot meer biologische landbouw te komen. Dat is zinvol genieten!
Een goede aanvulling op je eetpatroon
Peulvruchten zijn een goede aanvulling op je eetpatroon vanwege het relatief hoge gehalte eiwitten, vezels, ijzer en andere nuttige voedingsstoffen. Daarom adviseert het Voedingscentrum om elke week peulvruchten te eten. Door de voedingswaarden zijn peulvruchten ook uitermate geschikt als vervanger van vlees in vele gerechten.