Biologische koffienibs.
stukjes arabica koffieboongeschild, grof gehakt en geroosterd
voor o.a. cake, drinks, taarten wafels
zonder toevoegingen100% koffieboon
koffiebonen uit Peruverpakt in Duitsland
Biologische koffienibs
Biologische koffienibs. De koffienibs worden gemaakt door het schillen, grof hakken en roosteren van biologische arabica koffiebonen uit Peru. Aromatische koffiesmaak.
Wat kun je met koffienibs?
Verfijning cake, desserts en koek
Lekker als in ingrediënt in cake, desserts en koek.
Decoratie van taart en wafels
Leuk als smakelijke decoratie van taart en wafels. Koffienibs zijn natuurlijk helemaal onmisbaar voor mokkataart.
Koffiedranken en chocolademelk
Om koffiedranken en chocolademelk een heerlijk aroma te geven.
Topping van smoothie bowls
Geschikt als topping en ter verfijning van smoothiebowls.
Productdata
Ingrediënten
100% Arabica Koffieboon*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen. Glutenvrij.
Vrij van
Bevat cafeïne. Zonder toegevoegde suikers en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Sonnentracht GmbH
Auf dem Dreieck 1
Bremen, Duitsland
Herkomst
Koffieboon uit Peru verpakt in Duitsland.
Verpakking
3,2 g papier
Deze papieren zak is goed recyclebaar. De verpakking mag in de papierbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1330 kJ / 322 kCal |
Vetten | 11 gram |
- waarvan verzadigd | 4,9 gram |
- waarvan onverzadigd | 6,1 gram |
Koolhydraten | 15 gram |
- waarvan suikers | 0,5 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,5 gram |
Vezels | 54 gram |
Eiwitten | 15 gram |
Zout | 0,06 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,06 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-001 | Niet-EU-Landbouw
Vragen? Wij helpen je graag!